LEGO 75536 – Range Trooper

Termékkatalógus
LEGO 75536 – Range Trooper
5 2 értékelés
Építőjáték - 101 db, 7–14 év közöttieknek ajánlott
Kód:  LO75536 Termékszám:  5702016112115 Gyártó honlapja:

LEGO 75536 – Range Trooper

Építsd össze a Range Trooper akciófigurát, és egészítsd ki LEGO Star Wars gyűjteményedet ezzel az újabb karakterrel. A Lego Star Wars nagyszerű szórakozást nyújt e halhatatlan saga minden rajongónak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Pillanatokon belül a csillagok háborúja szereplője leszel, és harcolhatsz a sötét oldal ellen a fénykarddal. Vagy inkább saját, eredeti, vadonatúj történetedet szeretnéd megalkotni? A képzelet nem ismer határokat! Ez a kalandokkal teli készlet órákig elszórakoztat téged és a gyermekeidet. A LEGO építőkészlet játékosan fejleszti a kreativitást és a fantáziát. Más építőjátékokkal összehasonlítva a LEGO tartósságot, színtartóságot és méretpontosságot garantál, amelyeknek köszönhetően könnyű összeállítani és szétszedni. Hidd el, hogy ez a játék generációkon át változatlanul kitart.

LEGO Star Wars 75536

  • 7 és 14 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • Új kalandok és karakterek a Csillagok háborújából
  • Ellenálló és tartós kivitelezés az igazán akciósdús játékhoz
  • Fejleszti a kreativitást és serkenti a képzelőerőt
  • A LEGO építőkészlet fejleszti a finommotorikus készségeket
  • A gyerek egyedül is játszhat vele, de akár az egész család részt vehet a játékban
  • A Range Trooper építőkészlet 101 építőelemet tartalmaz

LEGO Star Wars – Range Trooper akciófigura

Építs össze ezt a csodás Range Trooper figurát, és kedvenc hősöddel együtt csatlakozz te is a többiekhez az élet-halál harcban! A figura lábai mozgathatóak, így különféle harci pozíciókba állíthatod a karaktert, aki masszív páncélt, aprólékosan kidolgozott mágneses csizmát, szőrmés kabátot visel, és rugós működtetésű, nagy erejű fegyverrel száll be a harcba. Vajon ki lesz a győztes a küzdelemben? Csak rajtad múlik, a fantáziádnak semmi sem szab határt...    

A csomagolás tartalma:
Mozgatható, összeépíthető Range Trooper figura
Masszív páncél
Aprólékosan kidolgozott mágneses csizma
Szőrmés kabát
Rugós működtetésű, nagy erejű fegyver

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO 75536 – Range Trooper Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Constraction Star Wars 75536 Střelec. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Constraction Star Wars 75536 Strelec. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO® Buildable Figures Star Wars 75536 Range Trooper. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO® Buildable Figures Star Wars 75536 Range Trooper.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ