Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Creator 31036 Toy & Grocery Shop

Termékkatalógus
LEGO Creator 31036 Toy & Grocery Shop
5 2 értékelés
Építőjáték 466 darab, az ajánlott korosztály 8-12 év
Kód:  LO729 Termékszám:  5702015348140 Gyártó honlapja:

LEGO Creator 31036 Toy & Grocery Shop

Egy sor Játékboltok és zöldséges 3v1 egy nagy győzelem. A meghitt hangulatú, a bolt kínál ügyfeleinek a friss gyümölcsök és zöldségek, a reggeli újságot, vagy egy finom italt. A következő játékboltban ismét kapható felvétele robot! Sétáljon kívül és harap a lédús piros alma, vagy kipróbálni az íze színes íny gép! Ez a gyönyörű épület üzletek megnyitására, és láthatjuk a belső, amely finomítják a legapróbb részletekig. 

Egyedi színes homlokzatok mindkét ágakban biztosan jól néz ki, a fő utcán a város. Erkély játékbolt és élelmiszer kinyitása után a házat átalakult egy praktikus gyalogoshíd köti össze a két hangulatos lakás az első emeleten. A fő utca a város akkor, kiegészítése más LEGO építés! Milyen üzleti építeni a következő lépés? Épület üzlet átalakítható a posta vagy az újságos - 1 szett építmények 3 különböző modellek!

Jellemzők:

  • Játékbolt és élelmiszerbolt várja cégtáblák, modell vonat, játék robot, automata rágógumi, pénztárgép, készpénzes számla, palackozott italok, újságos gyümölcs és zöldség, utcai lámpa, első emeleti, szekrény, lámpa és ágyban!
  • Játékbolt és élelmiszer felbomlik, hogy két különböző vállalkozások: a játékboltban, és egy élelmiszerbolt, erkély átalakul egy összekötő híd, amely összeköti a két lakás az első emeleten.
  • Menj át a hídon összekötő és vesz egy játék robot!
  • Modell 3in1: Beállítható, hogy a posta vagy újságosnál.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Creator 31036 Toy & Grocery Shop
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 31036 Obchod s hračkami a potravinami. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Creator 31036 Obchod s hračkami a potravinami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31036 Spielzeug- & Lebensmittelgeschäft. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31036 Spielzeug- & Lebensmittelgeschäft.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ