Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO Creator 31039 Blue Power Jet

Termékkatalógus
LEGO Creator 31039 Blue Power Jet
5 2 értékelés
Építőjáték 608 darab, az ajánlott korosztály 9-14 év
Kód:  LO1025 Termékszám:  5702015347839 Gyártó honlapja:
LEGO Creator 31039 Blue Power Jet Megszűnt

LEGO Creator 31039 Blue Power Jet

Swoop szárazföldi és vízsugár, Blue Power 3 in 1 Ez a lenyűgöző modell sötétkék, fehér és vörös, és egy izgalmas szolgáltatásként mozgatható szárnyak, a kormány és a szárnyak, futómű és dugó könnyen hozzáférhető motortérben. Hála reális adatokat, mint például a pár függőleges stabilizátorok, nagy, színes cockpit, félköríves légbeömlő, navigációs fények és egy hatalmas kipufogó igazi móka játszani ezt a modellt, és építeni. Ha úgy érzi, egy új kihívás, hogy eltolja a harcos kapott egy remek, high-tech helikopter vagy kezelt kiváló aerodinamikai szán két pilótafülke. 

LEGO Creator szánt minden kreatív gyerekek. LEGO Creator sorozat jellemzői a lehetőséget, hogy építsenek kocka egyetlen készlet több témában hasonló modellek, és így nőni a lehetőségeit a játék és az építészet. LEGO Creator lesz meglepetés számos kifinomult részletek és a mobilitás az egyes gépek. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

Műszaki adatok:

Product Line:
LEGO Creator

Építsd lehetőségek:
harcos
helikopter
légpárnás hajó

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 31039 Stíhačka Blue Power. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Creator 31039 Stíhačka Blue Power. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31039 Blauer Power Jet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31039 Blauer Power Jet.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ