Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Creator 31075 Messzi kalandok

Termékkatalógus
LEGO Creator 31075 Messzi kalandok
Építőjáték - 225 darab, ajánlott életkor: 7-12 év
Kód:  LO31075 Termékszám:  5702016075069 Gyártó honlapja:

LEGO Creator 31075 Messzi kalandok

A LEGO Creator készleteket kreatív gyermek számára tervezték. Ez a sorozat lehetővé teszi, hogy több, tematikusan hasonló modellt állíthass össze egy készletből, így bővítve a játék lehetőségeit, a játékra fordított időt és a kreativitást. A gyerekek imádják azt a csodálatos lehetőséget, hogy új dolgokat felfedezzenek fel, és új autókat, állatokat, gépeket, házakat és repülőgép-modelleket építhessenek. A LEGO Creator készlet fejleszti a gyermekek kreativitását, a finommotorikát és a fantáziát, és természetesen ez az egyik legnépszerűbb gyermekjáték. Ennek a Lego Creator készletnek a témája a Messzi kalandok, és három formában lehet összeállítani.

A LEGO Creator 31075 Messzi kalandok legfontosabb jellemzői

  • 6 és 12 év közötti gyermekek számára alkalmas
  • Több formában állítható össze
  • Témák fiúk és lányok számára - autók, házak, építőipari gépek, csónakok, állatok és még sok más
  • Fejleszti a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Erősíti a finommotorikus készséget
  • Darabszám - 225

LEGO Creator - Messzi kalandok

Térj le a kitaposott ösvényről és indulj Messzi kalandokra! Helyezd el a szerszámokat a robusztus terepjárón, amelyen tetőhelyeket, bukókeretet és extra-széles keréktárcsákra szerelt, tömzsi gumiabroncsokat találsz. Segíts az aranyos kutyusnak bemászni az ülésbe és ugorj be. Hajts át nehéz terepen és a csörlővel húzd el az útból a kidőlt fa törzsét! Amikor célhoz érsz, építsd át a terepjárót, és alakíts ki egy menedékhelyet a vadonban lévő táborhelyen, építs versenyhajót hegyi patakkal, vagy hajts végre vakmerő mentőakciókat egy csörlős helikopterrel!

Csomag tartalma:
felfedező minifigura és hűséges társa 
3 modell 1-ben:
klasszikus terepjáró, tetővel, egy pótkerék a motorháztetőn, lökhárító, ketrec védőráccsal, széles keréktárcsák masszív gumikkal és egy funkcionális csörlő, összeszerelhető fa és zöldek
tábor egy vadasparkban, menedék, felfújható csónak és hegyi patak
helikopter csörlővel

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Creator 31075 Messzi kalandok
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 31075 Dobrodružství ve vnitrozemí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Creator 31075 Dobrodružstvo vo vnútrozemí. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31075 Outback-Abenteuer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31075 Outback-Abenteuer.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ