Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Disney Princess 41062 Elsa’s Sparkling Ice Castle

Termékkatalógus
LEGO Disney Princess 41062 Elsa’s Sparkling Ice Castle
5 4 értékelés
Építőjáték 292 darab, az ajánlott korosztály 6-12 év
Kód:  LO680 Termékszám:  5702015352437 Gyártó honlapja:
LEGO Disney Princess 41062 Elsa’s Sparkling Ice Castle Megszűnt

LEGO Disney Princess 41062 Elsa’s Sparkling Ice Castle

LEGO Disney Princess 41062 Elsin csillogó jég palota ideális 6-12 éves gyermekek. Megtalálni népszerű figura Princess Anne és aranyos karakterek hóember Olaf. Mindkettő látogató Jégkirálynő Elsa a szép jég palotába.A gyermekeket velük lovagolni egy szánkó vagy korcsolyázás a korcsolyát a kastély körül. Lehetőségek a játék körül a készlet sok fantázia és határai határok nélkül. Mindenki talál valamit, hogy ő lesz közel. A palota tele van titkokkal és meglepetésekkel. Miután meghódították a jeges hegyek síléc, akkor lehet készíteni, és élvezze a fagyasztott kezeli a fagylalt bárban, vagy egy piknik a hó alatt látványos jégcsap. Tato stavebnice je okouzlujícím společníkem nejen pro malá děvčátka.

Szórakozás indul építése Elsa jég palota és akkor csak várni, amíg a fantázia és a játék. Ez is csak a saját belátása szerint, ha gyermeke játszik az Ice Palace képviseli a karakter a királynő Elsa és Princess Anne, hóember Olaf végül. Semmi nem akadályozza meg őket, hogy adja meg a játékot, és egy másik fantáziadús személyiség.Fejlődő képzelet és a teremtés történet, Lego pontosan az, amit a gyerekeknek szükségük van. A készlet, gyermekek fejlesztésére és megvalósítjuk elképzeléseiket és álmaikat. A készlet is tökéletes dekoráció a gyerekszobában. Dopřejte svému dítěti možnost rozvíjet své schopnosti, kreativitu a představivost pomocí stavebnice LEGO.

Ajánlott kor:
6-12 éves korig

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Disney Princess 41062 Elsin třpytivý ledový palác. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Disney Princess 41062 Elsin trblietavý ľadový palác. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Disney Princess 41062 Elsas funkelnder Eispalast. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Disney Princess 41062 Elsas funkelnder Eispalast.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ