Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Friends 41381 Mentőhajó

Termékkatalógus
LEGO Friends 41381 Mentőhajó
5 1 értékelés
LEGO - lányoknak, 7 éves kortól ajánlott, téma: hajók, mini figurák és állatok, figurák: andrea, mia, narval, olivia és zobo robot, megjelenési év: 2019, 908 db elemből áll
Kód:  LO41381 Termékszám:  5702016370232 Gyártó honlapja:

LEGO Friends 41381 Mentőhajó

A LEGO Friends játékok főleg lányoknak készültek, hogy barátjaikkal együtt éljék át a mindennapok kalandjait. Nemcsak játék, de jó szórakozást is biztosítanak a Heartlake város történetei, melyekben az öt barát együtt vesz részt.  A barátok  megtervezhetik a város mindennapjait, megépíthetik az épületeket eljátszhatják a szerepüket bármely tevékenységben, legyen az sport, iskola, kultúra. A Lego évtizedek óta a gyerekek kedvenc játéka. Fejleszti a kezek ügyességét, gyermekek fantázia világát és kreativitását. Mi több, a Lego építésébe bekapcsolódhat az egész család. 

A  LEGO Friends 41381 Mentőcsónak legfontosabb jellemzői 

  • Új kalandok a Heartlake városkában
  • Betekintést nyújt a lányok világába
  • A LEGO generációk óta a kreativitás és a fantázia birodalma
  • Fejleszti a gyermek építőkészségét
  • Az egész család bekapcsolódhat a játszásba
  • 7 éves kortól ajánlott
  • 908 darabos

LEGO Friends - Mentőcsónak  

Minden másodperc számít, amikor a három barátnő megpróbálja megmenteni a Heartlake City öböl sekély vizeiből partra sodródott narvált. Siess a bálna segítségére Miával a mentőhajón!  Hűtsd le a bálnát a mentőhajó jég medencéjében, miközben a mélyvíz felé siettek. Ha sikerült visszajuttatni a narvált a tengerbe, búvárkodj egyet a lányokkal, és gyűjtsetek tengeri mintákat! Segíts Miának megkeresni a drágakővel teli ládát a varázslatos kincsestérképpel! A LEGO Friends 41381 Mentőcsónak 908 darabos és 7 éves kortól ajánlott.

A csomagolás tartalma:
3 minifigura: Mia, Olívia és Andrea, egyéb figurák: robot, narvál
mentőcsónak, levehető és forgatható daruval, kabinnal, kereső fényszórókkal, kamerával, anténnával, laboratóriummal, konyhával, hálóval és kilátóval. Egyéb kiegészítők: szív alakú sziget tengerparttal, hajóroncs, textil térkép, kincsesláda, koralzátony kinccsel és koporsóval, vízalatti kamera, pohár, sisak, mobiltelefon, számítógép, távcső, drágakövek, cseresznye, orvosi felszerelés, búvárfelszerelés.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Friends 41381 Mentőhajó
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41381 Záchranný člun. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Friends 41381 Záchranný čln. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41381 Boot für Rettungsaktionen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41381 Boot für Rettungsaktionen.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ