AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

LEGO Ninjago Kai Easy

Termékkatalógus
LEGO Ninjago Kai Easy
5 1 értékelés
Iskolatáska 300 x 380 x 230 mm, térfogat 22 l, súly 790 g
Kód:  HRA8888 Termékszám:  5711013026769

LEGO Ninjago Kai Easy

Ez a hátizsák a rendhagyó LEGO Ninjago Kai design szerelmeseinek készült. A hátizsák egy elülső nagy rekesszel, és egy különálló párnázott nagyobb zsebbel rendelkezik, valamint belső zsebbel a kisebb tárgyaknak és kiegészítőknek. A rekesz a nehezebb dolgokat hátul, és így biztosítja az egyenletes súlyeloszlást. A megerősített alsórész garantálja a jobb stabilitást, az alsó lábak pedig, hogy a hátizsákot tisztán lehessen tartani, és véd a nedvességtől is. Az első zseb egy cipzáras zseb csattal. Maximális kényelmet nyújt az anatómiailag formált hátizsák párnázott háttal és párnázott vállpántokkal. A hátlap három területen tartalmaz izzadásgátlót. Hozd formába magad ezzel a kis iskolás népszerű és modern iskolai hátizsákkal egyszerű vörös és fekete színekben. Nagy köszönet a könnyű kialakításnak, ergonómikus hátnak kényelmes lesz a kicsinek. A zsákban a gyerek könnyen megtalálja a kulcsokat, hála a kicsi zsebeknek. A fényvisszaverő elemek pedig a gyermek biztonságát garantálják. Természetesen van még egy állítható mellkasi öv is, amely segít a súlyelosztásban. Az oldalán van 2 hálós zseb, hogy lbele lehessen tenni palackokat vagy kis papucsot.

legfontosabb jellemzői

  • könnyű kialakítás
  • ergonomikus forma
  • megerősített alsó lábakkal - nedvesség és piszok elleni védelem 
  • tágas fő rekesz
  • rekesz biztosítja az egyenletes súlyelosztást
  • Állítható párnázott vállpántok fényvisszaverő elemek
  • állítható mellkasi öv
  • 2 hálós zsebbel
  • kulcstartóval
  • első zseb
  • kényelmes párnázott fogantyú
  • fedjük le a műanyag zárral
  • belül cimke a névnek
 

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ninjago Kai Easy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago Kai Easy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago Kai Easy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Kai Easy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Kai Easy.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ