AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

LEGO Ninjago Team Ninja Maxi

Termékkatalógus
LEGO Ninjago Team Ninja Maxi
Iskolatáska - két darabból álló szett, méretek: 44 × 28 × 25 cm, tömeg: 850 g, űrtartalom: 25 l
Kód:  HRAif7399 Termékszám:  5711013055394 Gyártó honlapja:

LEGO Ninjago Team Ninja Maxi

Lego rajongó gyermeked iskolába megy? Vagy ideje lecserélni a régi, elnyűtt táskát? Jó lenne, ha az iskolatáskában az edzőruha is elférne? Örvendeztesd meg gyermekedet a Lego Ninjago Team Ninja Maxi iskolatáskával! A fekete-piros színű, nindzsa motívummal ellátott Lego Ninjago Team Ninja Maxi iskolatáska minden Lego és Ninjago rajongót levesz a lábáról! A táska a szülők elvárásainak is megfelel: ergonomikus, könnyű súlyú, állítható vállpánttal, bordázott hátrésszel, a nagyobb biztonság érdekében pedig fényvisszaverő csíkokkal lett ellátva. A táska egy kisebb méretű, az edzőruha tárolására alkalmas táskát is rejt magában. A Lego Ninjago iskolatáskával az iskolaszerek hordozása szórakoztatóbbá válik!

A Lego Ninjago Team Ninja Maxi iskolatáska legfontosabb jellemzői

  • A szett egy nagy iskolatáskát és egy kisebb tornazsákot tartalmaz
  • Modern fekete-piros design Lego motívummal
  • A Ninjago nindzsáinak motívumával
  • A Lego Ninjago Team Ninja Maxi iskolatáska könnyű szerkezettel rendelkezik
  • Ergonomikus kialakítás
  • Speciális akasztó az edzőtáska felcsatolásához
  • Állítható mellkas és vállpántok
  • Fényvisszaverő csíkok a nagyobb biztonság érdekében
  • Megerősített, praktikus fogantyú
  • Szilárd, műanyag alj
  • Praktikusan szervezett zsebek
  • A táska belsejében névkártya, levehető kulcstartó és egy zseb található a kisebb tárgyak tárolásához

A Lego Ninjago Team Ninja Maxi iskolatátáska könnyű és ergonomikus

Az iskolatáskák esetében nem csak az a fontos, hogy tetszik-e a gyereknek, vagy sem. A táska súlya, alakja vagy belső elrendezésének és a zsebek szervezettsége szintén alapvető fontossággal bír. A Lego Ninjago Team Ninja Maxi iskolatáska könnyű szerkezettel, ergonomikusan kialakított hátrésszel és állítható vállpántokkal büszkélkedhet. További előnye a benne tárolt eszközök egyszerű szervezhetősége. A táska elülső thermozsebében kényelmesen elfér az uzsonnásdoboz, míg a táska oldalán található hálós zseb az italok tárolására alkalmas. A tépőzáras fül egy speciális tolltartó zsebet takar, a két fő, cipzárral ellátott zseb pedig a könyvek és füzetek számára lett kialakítva. A belső gumiszalag segítségével a gyerekek összeköthetik a könyveket, így a nehéz súly mindig hátul marad, amely egyenletesebb súlyeloszlás biztosít

Tömeg:
850 g

Űrtartalom:
25 l

Méretek:
44 × 28 × 25 cm

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Ninjago Team Ninja Maxi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago Team Ninja Maxi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago Team Ninja Maxi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Team Ninja Maxi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Team Ninja Maxi.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ