LEGO Star Wars Ewok falu 10236

Termékkatalógus
LEGO Star Wars Ewok falu 10236
Építőjáték - 1990 db
Kód:  LO1402 Termékszám:  5702014974777 Gyártó honlapja:

LEGO Star Wars Ewok falu 10236

Felépítheti  Ewok falut a fák között elrejtve, és jeleneteket játszhat el az A Jedi visszatér című film  VI. epizódjából.  A Lego Star Wars játék nagyszerű szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak, akik  rajongói ennek a halhatatlan mondakörnek.  Egy pillanat alatt a játékosok a Star Wars világában találják magukat, ahol fénykardokkal harcolhatnak az Erő  sötét oldalával. Vagy Önök inkább szeretnék megalkotni saját,  eredeti és teljesen új történetüket? A képzelet nem ismer határokat! Ez a készlet tele van akcióval  és  kalanddal, amelyek  szórakoztatják  Önöket,  idősebb gyerekeivel együtt  órákon át. A Lego készlet fejleszti -    a játékon keresztül -  a kreativitást és a fantáziát. Összehasonlítva más építőjátékokkal, a Lego téglakészlet több szilárdságot biztosít, színtartósága és méretpontossága kiváló, ami azt jelenti,  hogy könnyebb az  össze- és szétszerelése. Higgye  el, hogy ez a játék változatlanul fog megmaradni generációkon keresztül.

LEGO Star Wars

  • 12 éves kor fölötti  gyermekeknek  tervezték
  • Új kalandok és Star Wars karakterek  szerepelnek benne
  • Robusztus és tartós design, megfelelő  egy igazi akciójátékhoz
  • Fejleszti a kreativitást,  és elősegíti a  képzeletet
  • Gyakoroltatja a finom motoros készségeket
  • A gyermek vagy egyedül is  nyerni fog, vagy bevonja az egész családot
  • Darabszám – 1990

LEGO Star Wars - Ewok falu

Elmehet   Endor-ba,  és ott felépíthet  egy csodálatos Ewok falut, elrejtve a fák között. Megtalálhatja benne a filmben is látott  titokzatos zugokat és meglepő találmányokat. Ne felejtsen el egy menedéket építeni a fatörzsbe, egy  rejtekhelyet a fénykardnak, egy  pókhálót, hálós csapdákat, egy csúszdát,  egy katapultot és  előhúzható trónust sem! Élvezheti a kifinomult valósághű részleteket, mint amilyen  a kötélpályák elemei, a szőlő és a levelek, a konyha,  a kamra, a hálószoba és a tervező-  / dolgozószoba. Legyen óvatos! Feltűnik  Speeder, a felderítő katona, hogy elorozza  ezt a csodálatos otthont,  és saját maga használja,  saját javára. Használja a faltörő kost, és szabaduljon meg tőle egyszer és mindenkorra!
 

A csomag tartalma:

16 minifigura - Luke Skywalker, Leia hercegnő, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, 2 lázadó katona, 5 Ewoki  (Wicket, TEEB, Chief Chirpa és Logray) 2 felderítő katona és két Stormtroopers (rohamosztagos)
menedékhely egy fa törzsében
titkos fénykard rejtekhely
háló  és hálós csapdák
csúszda
katapultok
kihúzható trón
faltörő kos
konyha
éléskamra
hálószoba
tervező-  /  dolgozószoba
speeder
fénykard
3 mesterlövész pisztoly
2 sugárvető
2 mesterlövész puska
2 lándzsa
íj és számszeríj
2 rúd

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars Ewok falu 10236 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars 10236 Vesnice Ewoků. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Star Wars 10236 Dedina Ewokov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 10236 Ewok™ Village. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 10236 Ewok™ Village.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ