AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete

Termékkatalógus
Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete
4,0 1 értékelés
Tablet PC - Intel Core i3 7130U Kaby Lake, érintőképernyős, 14", 1920 × 1080, matt, IPS, 4 GB RAM, DDR4 Intel HD Graphics 620, SSD 128 GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 802.11ac, Windows 10 Home
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Kód:  NT301x2x4h Termékszám:  81EK00PPHV Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete

A tablet PC praktikus eszköz, amennyiben egy számítógépet keresel a suliba vagy játszásra. A tablet PC-k tulajdonságai nagyban eltérnek, ezért egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni. Az érintőképernyős notebook különleges forgócsuklóval rendelkezik, amely óriási mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Ezért használható klasszikus számítógépként és tablet módban is. A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete pofon egyszerűen forgatható úgy is, hogy megtartsa saját súlyát.

Milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete érintőképernyős laptop kijelzője?

A tablet PC képernyőjének képátlója 14 ". A 16" alatti képátlójú monitor a leggyakoribb méret. Ez a kijelző ráadásul érintőképernyős, így még egeret sem kell venned.

A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete tablet PC processzora és teljesítménye

A processzor minden jelentős notebook alapköve. Sokkal fontosabb a processzor konkrét sorozata, mint a puszta ereje, amit a processzor magjainak száma és órajele mutat. Az Intel egyszerű és érthető rangsort talált ki. A CPU-kat a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig rangsorolja: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet főleg táblagépekhez fejlesztettek ki. Kicsit eltérő besorolást ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k a legerősebbek, amelyek lecserélték az előző sorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A nagyobb szám nagyobb kapacitást jelent. A Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett mértek. A szám egy plusz információ a processzor energiafogyasztásának kiderítéséhez. A hordozható számítógépek nagyobbik része 25 W érték körül mozog, nagyobb értékeket legfőképp a rendkívüli teljesítményű laptopoknál láthatunk.

A grafikus kártyák (GPU) rangsorolása hasonló alapelvekre épül. Az önmagukban álló grafikus kártyák jellemzően gyorsabbak, mint a beépítettek. Az újabb generációs CPU-k nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a régebbiek. A memória kapacitása a kártya teljesítményének központi indikátora. Az irodai programok használatához elégséges 2 GB RAM . Ha alkalmanként hevesebben gépezel, akkor jól jön majd a 4 GB. Gamerek számára 6 GB, vagy annál nagyobb grafikus memória ésszerű.

A(z) Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete notebook/tablet HDD és RAM kapacitása


A memória (RAM) kapacitását a használat célja kellene, hogy meghatározza. Az alap notebookok/tabletek 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM a nem túl drága gépek sajátossága, de ha kicsit előre tervezel akkor azokat a tablet PC-ket nézegesd, amelyek kapacitása legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren archiválhatod. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - tehát, mozgó alkatrészek nélküli meghajtó. Érezhetően gyorsabb és tartósabb, mint a hagyományos merevlemezek. A HDD jelenti a tipikus meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD a leírt típusok kombinációja viszont az SSD tagja a HDD blokkhoz mérten elenyésző méretű. HDD + SSD meghajtó elsősorban olyan laptopoknál fordul elő, amelyek két merevlemez foglalattal rendelkeznek. A master SSD a másodlagos pedig a hagyományos HDD. A tablet PC csomagolásának tartalma: Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

SSD kapacitás
128 GB (0,13 TB) Kész!
RAM memória mérete
4 GB Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i3 7130U Kaby Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,7 GHz (2 700 MHz) Kész!
Tárhely típusa
SSD Kész!
Kijelző mérete
14" Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
128 GB Kész!
Felszereltség
Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!

Processzor

Processzor típusa
Intel Core i3 Kész!
Processzor modell szám
Intel Core i3 7130U Kaby Lake Kész!
Processzormagok száma
2 × Kész!
Processzor frekvencia
2,7 GHz (2 700 MHz) Kész!
Cache Processzor
3 MB Kész!
Processzor funkciók
Alacsony energiafelhasználás Kész!

Rendszermemória

RAM memória mérete
4 GB Kész!
Memória frekvencia
2 400 MHz (2,4 GHz) Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
Intel Kész!
Videókártya modell
HD Graphics 620 Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Merevlemez

Tárhely típusa
SSD Kész!
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
128 GB Kész!
SSD kapacitás
128 GB (0,13 TB) Kész!

Felszerelés

Felszereltség
Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel Kész!
Webkamera
720 px Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor üzemidő
10 óra Kész!

Kialakítás

Üzemmód
Átalakítható Kész!

Tömeg

Tömeg
1,6 kg Kész!

Interfész

Grafikus kimeneti portok
HDMI Kész!
Audio
Combo Audio Jack Kész!
USB-C
1 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Kész!
Bluetooth
Bluetooth v4.1 Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Méretek

Szélesség
328 mm Kész!
Maximális magasság
17,6 mm Kész!
Mélység
226 mm Kész!

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás
Magyar Kész!
Több paraméter

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

Megjegyzés:
» További SSD laptopok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Érdeklődnék az áru megrendelésével milyen tartozékok járnak díjmentesen a termékhez? (win10 home/active pen/egér/garancia/office/vírusírtó stb.?)

van hozzá toll vagy nincs? nem derül ki.

Kérdések és válaszok: Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete
Kiegészítők: Lenovo Yoga 530-14IKB Fekete
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ