Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Mercedes-Benz GLS 63 - Fehér

Termékkatalógus
Mercedes-Benz GLS 63 - Fehér
Elektromos autó gyerekeknek akkumulátoros, 2 gyermek számára, összkerékhajtás, kárpitozott ülés, 2 x 12V-os akkumulátor
Kód:  HRAjd0008 Termékszám:  8586019940152

Mercedes-Benz GLS 63 - Fehér

Ez minden kisgyerek álma! A fehér Mercedes-Benz GLS 63 egy rendkívül realisztikus, tökéletes miniatűr modell amely élethű funkciókkal és izgalmas tulajdonságokkal rendelkezik. A fiatalok ettől a játéktól azonnal az autók szerelmesei lesznek! A két ülés biztonsági övvel rendelkezik, amely gyermekeid biztonságáról gondoskodik. Amint rálépnek a pedálra, az autó zökkenőmentesen és lágyan megindul. Összekerék meghajtással rendelkezik, továbbá a gyerekek a váltást is gyakorolhatják, hiszen az autó három sebességben, és hátramenetben is használható. Kezelése rendkívül egyszerű, de ha gyermekednek szüksége lenne a segítségedre a szülőknek szánt távirányítóval könnyedén becsatlakozhatsz Te is! A könnyű EVA polimer kerekek gondoskodnak a csendes és nyugodt autózás élményéről. Izgalmas fény- és hangeffekteket kapcsolhatsz be a műszerfalon keresztül, továbbá az autó MP3 támogatással, USB csatlakozással és SD kártya foglalattal is rendelkezik.

Főbb jellemzők

  • Rendkívül valósághű elektromos autó gyerekeknek
  • Fehér kivitel
  • Nyíló ajtók és motorháztető, csillogó fények, duda, megvilágított műszerfal
  • Mercedes-Benz GLS 63 amelyet négy 45W-os motor hajt
  • Az autó 3-7 km/órás sebességre képes, 3 sebesség előre és 1 hátramenet
  • Az autó sebessége és a vészfék távirányítóval szabályozható
  • A lágy EVA polimer kerekek gondoskodnak a csendes és nyugodt autózás élményéről
  • Két kárpitozott ülés és hárompontos biztonsági öv
  • Nagyszerű felszereltség, mint MP3 csatlakozó, SD kártya foglalat, USB csatlakozó
  • Töltés adapterrel
  • Ideális 3-8 éves gyermekek számára

A teljesen felszerelt Mercedes-Benz GLS 63 ?

Elektromos autóként ugyanúgy minden szükséges szolgáltatást és berendezést megtalálsz az autóban, hiszen tökéletesen felszerelt. Gyermekeid nyithatják az ajtókat, vagy épp bekukkanthatnak a motorháztető alá is (nyitható). A fényszórók és a fények használhatók, a műszerfal pedig háttérvilágítással rendelkezik, így teljesen élethűnek hat. De ez nem minden! A Mercedes-Benz GLS 63 zenelejátszóval, hangeffektekkel, és dudával is rendelkezik. Ezen felül pedig MP3 és USB csatlalkozóval és SD kártya foglalattal is felszerelt.

Töltsd fel és nyomás!

A Mercedes-Benz GLS 63 fehér elektromos autó üzemeltetése és karbantartása rendkívül egyszerű. Egyszerűen töltsd fel az autót a használathoz, karbantartás tekintetében, pedig a megszokott takarításnál nem kíván többet. A négy darab 12V-os 45W-os motor a csomagban található adapter segítségével 5-8 óra alatt feltölthető. A 3-7 km/órás maximális sebesség mellett gyermekeid az autót 2-3 órát használhatják.

Súly:
38 kg

Teherbírás:
55 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mercedes-Benz GLS 63 - Fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mercedes-Benz GLS 63 bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mercedes-Benz GLS 63 - biele.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ