Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Mikro Trading BiOBUDDi - állatok

Termékkatalógus
Mikro Trading BiOBUDDi - állatok
Építőjáték - a Learning Numbers sorozatból, 27 db + alaplap, BIO anyagokból
Kód:  HRAif3624 Termékszám:  8716433956587 Gyártó honlapja:

Mikro Trading BiOBUDDi - állatok

Szórakoztassa gyermekét a BiOBUDDi környezettudatos építőjátékával állatok segítségével és alaplappal, a Learning Numbers sorozat részeként. A matricát egyszerűen a kockára kell helyezni, és indulhat is a szórakozás. Fejleszti a gyerekek kreativitását és finom motoros készségeiket. Közös erővel építhető egy nagy szerkezet, amely nem csupán jól néz ki, de taneszközként is funkcionál majd. Csak az egyes kockákra kell ragasztani az állatokat, és kész is vannak. A teljes készlet 27 különböző színű darabot tartalmaz. Az építmény alapjául az alsó alaplap szolgál majd, mely szintén a csomag része. Minden alkotóelem teljes egészében BIO anyagokból készült. Gyermekek 18 hónapos kortól használhatják. 

Legfontosabb jellemzői

  • BIO anyagokból készült
  • A dobozban egy alaplap is található
  • 27 színes darab
  • Fejleszti a gyerekek finom motoros készségeit
  • Sokféleképpen kombinálható kockák

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-i játékok biztonságára vonatkozó biztonsági előírásainak és minden jogi normának a cseh jogszabályok szerint. Természetesen kap megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mikro Trading BiOBUDDi - állatok
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mikro Trading BiOBUDDi - zvířátka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mikro Trading BiOBUDDi – zvieratká. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mikro Trading BiOBUDDI - Tiere. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mikro Trading BiOBUDDI - Tiere.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ