Shop roku Akvizice ApF HU

Neon Hercegnők

Termékkatalógus
Neon Hercegnők
Puzzle - 100 darabos XL méretű, Ajánlott korosztály: 5 éves kortól
Kód:  HRAa4512 Termékszám:  8590878394056

Neon Hercegnők

A puzzle az egyik legnépszerűbb kirakós, fejtörő játék a fiúk, lányok, nagyszülők, nagybácsik és nagyszülők körében. A egész családnak kiváló örömszerzési lehetőség és maradandó élményeket nyújt az együttműködéssel járó, sikeres kirakássa. Ezenfelül nemcsak fantáziát és képzeletet fejleszti, de a gyermekeknél hatékonyan javítja a finom motoros és kognitív készségeket. Az összeillesztett képpel kedvünk szerint fel lehet díszíteni a falakat a lakásban, vagy szétszedni, hogy újra és újra összerakjuk. A kirakható ábra vidám, kdeélyes állapotot sugároz magából, mely már a kirakás során érezhető és szórakoztató élményekben fogja részesíteni a gyerekeket. A gyönyörű hercegnő elment megnézni a tűzijátékot, csodálatos ruhát visel és vidáman beszélget. Minden kicsi hercegnőt megörvendezte, akinek sikerül kirakni. Ez a puzzle még érdekesebb többinél - a neon színű kép a sötétben szépen világít.

A Neon Hercegnők Puzzle 100 db-ot tartalmaz. A darabok szilárdak, precízen gyártottak és jól illeszkednek egymáshoz. Minden darab saját, egyedi alakkal rendelkezik.

A kirakott puzzle mérete: 330 x 470 mm
Darabszám: 100
Ajánlott életkor: 5 év

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Neon Hercegnők
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Princezny Neon. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Princeznej Neon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Neon Princess. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Neon Princess.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ