Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Play-Doh Elastix

Termékkatalógus
Play-Doh Elastix
Gyurma - ajánlott 2 éves kortól
Kód:  HRAbz15897 Termékszám:  5010993728282 Gyártó honlapja:

Play-Doh Elastix

A gyurma tökéletes játék minden olyan gyermek számára, aki szeretné fejleszteni a kreativitását, miközben remek mókában lehet része. Azonban a Play-Doh Elastix sokkal több, mint egy hagyományos gyurma - ez egy rendkívül nyújtható típusú formázható anyag! A különleges gyurma állaga biztosítja, hogy rugalmas marad és nem szakad el könnyedén. Pontosan ezért ideális az olyan különleges hatású alkotások elkészítéséhez a gyerekeknek, mint például az olvasztott sajt. A Hasbro Play-Doh 4 tégely egyedülállóan rugalmas gyurmájával elégedettek lesznek a gyerekek. Fejleszthetik a kreativitásukat és a képzelőerejüket, miközben alakul a finom motoros készségük is. A 4 véletlenszerű színnel érkező Play-Doh Elastix praktikus készlettel hosszú órákra lefoglalhatod a gyerekeket. A Play-Doh készlet emellett tökéletes ajándékként is.


A 4 tégely Elastix rugalmas Play-Doh gyurma praktikus szettjének főbb jellemzői

  • Hasbro speciális, rugalmas Play-Doh Elastix gyurma kreatív készlete véletlenszerűen kiválasztott színekkel
  • 4 tégely különböző színű gyurma praktikus csomagolása
  • Sokkal tovább nyújtható, mielőtt elszakad
  • Alkalmas például a Play-Doh konyhai készletekhez
  • Az Elastix gyurma segítségével gyermekeid soha nem látott dekorációkat készítenek, pl. a „vékony giliszta” egyedülálló hatással megnyújtás után
  • A Play-Doh gyurma nem hagy foltot, nem színez és nem szárad ki
  • Az Elastix gyurma puha, nagyon képlékeny és rugalmas
  • Fejleszti a gyermekek fantáziáját és javítja a motorikus képességeiket
  • Ideális ajándékként, gyerekzsúrra vagy partikra
  • 2 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

A rendkívül rugalmas Play-Doh Elastix gyurma fejleszti a gyerekek kreativitását és motorikus képességeit

A gyurma nevet viselő modellező anyag már ősidők óta nagy népszerűségnek örvend a gyermekek körében. Azonban a Hasbro különleges Play-Doh gyurma nem egy átlagos anyag, amelyet már mindenki jól ismer - szuper rugalmas! Sokkal tovább nyújtható, mint amit már megszokhattál és nem szakad el. Kiváló tulajdonságai közé sorolható például, hogy nem hagy foltot, nem színez és még idővel sem szárad ki. A játék a Play-Doh gyurmával stimulálja a gyerekek képzelőerejét és kreativitását, miközben fejleszti a finom motoros készségeket is.

4 tégely speciális Play-Doh Elastix színes gyurma praktikus készlete

Ajándékozz a gyermekednek olyan játékot, amellyel fejlesztheti a készségeit is. A Play-Doh Elastix gyurma előnyös készletével egyszerre több gyermek is játszhat, hosszú órákra lefoglalja őket. A készletben összesen 4 tégely véletlenszerű színű gyurma található, amely leveszi a gyerekeket a lábukról.



Paraméterek

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Play-Doh Elastix
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Play-Doh Elastix (NOSNÁ POLOŽKA). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Play-Doh Elastix. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Play-Doh Modelliermasse - Elastix. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Play-Doh Modelliermasse - Elastix.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ