Shop roku Akvizice ApF HU

PlayBig Bloxx Mása és Medve a vonaton

Termékkatalógus
PlayBig Bloxx Mása és Medve a vonaton
Építőjáték - PVC, 32 részből áll, 57 cm átmérőjű sín, 18 hónapos kortól ajánlott
Kód:  HRAif4102 Termékszám:  4004943570954

PlayBig Bloxx Mása és Medve a vonaton

Az Ön gyermeke is odáig van a Mása és a Medve meséért? Akkor szerezze be Ön is ezt a tökéletes ajándékot a népszerű, Mása és a Medve sorozatból. A PlayBig Bloxx Mása és Medve a vonaton építőjáték új kalandokat hoz el Önnek és a gyermekének. Mása egy erdő közepén, a vasútvonal közelében él. A házából figyeli a vonatok forgalmát, és gyakran utazik is velük.

PlayBig Bloxx Mása és Medve a vonaton építőjáték főbb jellemzői 

  • Kompatibilis más készletekkel is
  • Mása is a csomag tartalma 
  • A készlet 32 elemet tartalmaz

A PlayBig Bloxx építőjáték tartalma

A Mása és Medve a vonaton építőjáték tartalmaz egy vasúti pályát, korlátokat, figyelmeztető lámpát, gőzmozdonyt és egy kocsit. Ezen túl talál még egy fát téglákkal és az animációs sorozatban szereplő állatbarátok illusztrációival, és természetesen Mása figurája sem hiányozhat. A Mása és Medve a vonaton építőjáték kitűnő szórakozást és játékot nyújt a gyermekeknek hosszú órákon keresztül. Ez a készlet 32 darabos építőelemből áll, amit sokféleképpen tud összerakni.

Miért válassza a PlayBig Bloxx Mása és Medve a vonaton kiadást?

A Mása és Medve népszerű televíziós sorozat a lehetőségek széles tárházával teszi lehetővé, hogy a mese rajongóik eljátszhassák saját történeteiket kedvenc Mása karakterükkel. A nagyméretű építőelemek úgy lettek kialakítva, hogy a legkisebbek is könnyen meg tudják fogni azokat a kezükbe. A darabok nagyon könnyen illeszkednek egymáshoz, és könnyen szétszerelhetők. A Mása és Medve a vonaton építőjáték készlet alkalmas a gyermekeknek 18 hónapos kortól 5 éves korig, és kombinálható más készletekkel is. Kiváló minőségű műanyagból készült és nagyon könnyen tisztítható.

Tömeg: 1400 g

Méretek: 36 × 24 × 28 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayBig Bloxx Mása és Medve a vonaton
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBig Bloxx Máša a medvěd Vláček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayBig Bloxx Máša a medveď Vláčik. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eisenbahn PlayBig Bloxx Mascha und der Bär. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eisenbahn PlayBig Bloxx Mascha und der Bär.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ