PlayBig Bloxx Peppa Malac

Termékkatalógus
PlayBig Bloxx Peppa Malac
Építőjáték - műanyag, méretek 70 × 21 × 58 cm, alkalmas 18 hónapos kortól
Kód:  HRAif4096 Termékszám:  4004943570794

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PlayBig Bloxx Peppa Malac

Az Ön gyermeke is odavan Peppa malacért? Szerezze meg Ön is gyermekének ezt a tökéletes ajándékot amely a népszerű sorozat, a Peppa Pig alapján készült. A PlayBig Bloxx Peppa malac építőjáték Peppa malac és családja egy izgalmas utazását jeleníti meg.  Az utasok várakozhatnak a vasútállomáson, majd, amint a vonat beérkezik az állomásra, mindannyian felszállhatnak arra, hiszen bőven jut hely mindenkinek.  

A PlayBig Bloxx Peppa malac építőjáték főbb jellemzői

  • Kompatibilis más PlayBig készletekkel is
  • Tartalmaz 4 karaktert, vonatokat, sínpályát és az állomás épületeit is
  • 95 darabos készlet

A PlayBig Bloxx Peppa malac építőjátékról

A PlayBig Bloxx Peppa malac építőjáték készlete a népszerű televíziós sorozat legkisebb rajongóinak biztosít szórakoztató és izgalmas kalandokat. A szett 95 darabból áll, amelyből megépíthet egy szép vasútállomást, az állomás épületével, vasúttal, mozdony kocsikkal és így tovább. A készlet különböző elemeket tartalmaz az állomás különféle megépítésére, ezen felül magában foglalja Peppa malac, George, Mama malac és Papa malac karaktereit is. 

Miért válassza a PlayBig Bloxx Peppa malac készletét?

A rendkívül tartalmas Peppa malac építőjáték lehetővé teszi a népszerű sorozat rajongóinak, hogy a karakterek segítségével eljátsszák a kedvenc történetüket akár a főszereplővel, magával Peppa malaccal is. A nagyméretű építőelemek úgy kerültek kialakításra, hogy még a legkisebbek is könnyedén használhassák őket. Nagyon könnyen illeszkednek egymáshoz, és könnyen szétszerelhetők. A PlayBig Bloxx Peppa malac építőkészlet alkalmas a 18 hónapos és 5 éves kor közötti gyermekeknek, és kombinálható más PlayBig készletekkel is. Az elemek kiváló minőségű műanyagból készültek és nagyon könnyen tisztíthatók. 

Súly:
2380 g

 

Paraméterek

Téma
Peppa malac Kész!
Játék kategória
Épitők Kész!

Innen ismerheted

Téma
Peppa malac Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Épitők Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PlayBig Bloxx Peppa Malac Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayBig Bloxx Prasátko Peppa Vláčkodráha. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PlayBig Bloxx Peppa Pig Vláčkodráha. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayBig Bloxx Peppa Pig Vláčkodráha. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayBig Bloxx Peppa Pig Vláčkodráha.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ