Shop roku Akvizice ApF HU

Ravensburger Világtérkép

Termékkatalógus
Ravensburger Világtérkép
Puzzle - 2000 darabos, az ajánlott életkor: 15 éves kortól
Kód:  HRAa6296 Termékszám:  4005556166831 Gyártó honlapja:

Ravensburger Világtérkép

Nagyszerű választás szabadidős tevékenységhez! A puzzle kirakása nemcsak szórakoztató, hanem fejleszti a térlátást és a koncentrálókészséget is. A puzzle minden eleme kiváló minőségű, így a 2000 darab kirakásával eltöltött idő felejthetetlen élménnyé válik. A soft - click rendszer biztosítja, hogy az egyes darabok kiválóan illeszkednek egymásba, és nem válnak szét egykönnyen. Minden darab egyedi alakú, ezért soha nem fordulhat elő, hogy a kép nem megfelelő részére kerül. Ráadásul a puzzle tükröződésmentes felületkezelésű, ezért minden megvilágításban jól látható.

Minőségi és kiváló designú Ravensburger puzzle

  • 2D puzzle világtérkép motívummal - egyedülálló lehetőség a földrajzi ismeretek gyakorlására
  • 2000 darab
  • A kép nagysága: 98 cm × 73 cm
  • Soft - click rendszerű egymásba illesztés
  • Tükröződésmentes kialakítású elemek
  • Kiváló minőség, percíz kidolgozás
  • Ajánlott életkor: 15 - 99 év

Rakjátok ki együtt

Figyeljétek gyermekeiteket, amint felfedeznek és különböző készségeiket fejlesztik, mint a: türelem, orientáció, összpontosítás, leleményesség és képzelet - a puzzle kirakása több, mint mulatság!

Kiváló minőség és precíz kidolgozottság

A puzzle összes darabjának a végső képpé kirakása nagyon szórakoztató, de munkaigényes is. A kitűnő végeredmény érdekében elengedhetetlen az összes darab kiemelkedő minősége és ellenállósága - a német Ravensburger gyártó tudatában van ennek, és nem becsüli alul a gyártási folyamat egyetlen lépését sem. Ezért mindig a legjobb minőségű anyagokat használja, és szigorúan ellenőrzi a sablonok gyártását. Annak érdekében, hogy biztosítsák, hogy két egyforma puzzledarab ne jöhessen létre, a sablonok eredetije kézzel rajzolt. A lézervonalakat kihasználva az összes darab precíz kézi ellenőrzése során a sablonvágó biztosítja az egyes elemek méretének milliméternyi pontosságát, valamint, hogy a végső képben ne jöjjenek létre nem kívánt hézagok. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ravensburger Világtérkép
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ravensburger Mapa světa. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ravensburger World Map. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ravensburger Weltkarte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ravensburger Weltkarte.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ