Simba Elektronikus játék gitár

Termékkatalógus
Simba Elektronikus játék gitár
Zenélő játék - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 6 éves
Kód:  HRAif4325 Termékszám:  4006592686284 Gyártó honlapja:

Simba Elektronikus játék gitár

Válasszon gyermekének egy egyedülálló játék hangszert a nevezetes német Simba játékgyártó terjedelmes My Music World gyerek hangszer sorozatából! Hagyja, hogy a gyerekek különféle zenei alkotásokat hozzanak létre közösen, elvégre még az is lehet, hogy egy menő zenekart alapítanak. A jó minőségű gyermek gitár minden kis zenészt lenyűgöz. Az elektronikus gitár mérete 26 x 66 x 6 cm. A játék fejleszti a gyermekek zenei érzékét és a kreativitását. A csomag része három 1,5 V-os LR6 típusú elem.

A Simba elektronikus gitár főbb tulajdonságai

  • Az elektronikus gitárban minden kis gitáros az örömét leli
  • Jó minőségű termék a nevezetes Simba játékgyártótól
  • Segít fejleszteni a zenei hallást és a kreativitást
  • Praktikus, fekete, levehető pánt
  • A gitárt fényhatásokkal is ellátták
  • MP3-lejátszó csatlakoztatható hozzá
  • A csomag három 1,5 V-os LR6 elemet tartalmaz
  • A gitár 6 éves kortól ajánlott

Gitár a javából!

A Simba elektronikus gitárral egy csomó mókában lesz a gyermekeknek része. A gyerek gitáron egy csomó demófelvétel található és rengeteg mód, amelyek segítségével a kis zenészek klassz gitárszólókat hozhatnak létre. A gitárhoz MP3-lejátszót is lehet csatlakoztatni a kedvenc dalok lejátszására. A megfelelő koncerthangulat megteremtéséről a gitáron lévő fényhatások gondoskodnak. A gitárhoz tartozik egy praktikus levehető fekete vállpánt is. Az elektronikus gitár hangereje állítható.

Paraméterek

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Simba Elektronikus játék gitár Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Elektronická kytara. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Simba Elektronická gitara. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simba E-Gitarre. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simba E-Gitarre.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ