AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Škoda Vision

Termékkatalógus
Škoda Vision
Gyerek hátizsák - térfogat 17 l, méretek: 37 × 32 × 22 cm, tömege: 1,1 kg, felszerelés: kulacstartó zseb, állítható vállpántok, fényvisszaverő részletek és merevített hátrész
Kód:  HRAkn0735 Termékszám:  8591577043573

Škoda Vision

A Škoda Vision ergonomikus iskolatáskával a hátán gyermeke örömmel fog iskolába járni, hiszen lenyűgöző kék design-jával, amelyet Škoda Vision autó motívuma díszít, minden autó rajongó fiú figyelmét megragadja. Legfőbb előnye az alacsony, mindössze 1 kg-os tömege, szilárd szerkezete, és nem utolsósorban minőségi kivitelezése. Anatómiai kialakítású hátlapjának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a hátra, ezáltal kényelmes viselet biztosít az iskolások számára. Az iskolatáska további extrája a mellkasi öv, amely gondoskodik az optimális tehereloszlásról a háton, emellett puha pántokkal rendelkezik, amelyek gyermeke magasságának megfelelően állíthatók be.

Fő sajátosságok

  • Alacsony tömeg és szilárd szerkezet
  • Ergonomikus kialakítás
  • Mellkasi öv az optimális teherelosztás érdekében
  • Állítható, széles puha pántok
  • Fidlock mágneses zár
  • Fényvisszaverő elemek
  • Tágas rekeszek és zsebek erős cipzárral

A hátizsák automatikusan záródó Fidlock mágneses zárral büszkélkedhet, melynek köszönhetően a diákok rendkívül könnyen, akár egy kézzel is kinyithatják táskájukat. Elegendő csupán hozzáérinteni a táska fedelét, s a mágneses zár magától lezárja táskát. A fokozott biztonság érdekében az iskolatáskát fényvisszaverő elemekkel látták el, amelyek gondoskodnak gyermeke jó láthatóságáról rossz fényviszonyok mellett is.

Bőséges rakodótér

A hátizsák rendkívül bőséges rakodóteret kínál. Az erős cipzárral ellátott, tágas rekeszekben minden probléma nélkül elfér az összes tankönyv, füzet és egyéb iskolai segédeszközök. Szilárd elválasztója gondoskodik a táska belsejének átlátható felosztásáról. Az elülső cipzáras zseb alkalmas tolltartó vagy a tízórai tárolására. A hátizsák mindkét oldalán található egy-egy zseb, amelyekben remekül elfér az üdítős üveg vagy egyéb apróságok. A kényelmes, ellenálló és praktikus Škoda Vision iskolatáska garantáltan nélkülözhetetlen segítőtársává válik minden kisdiáknak.

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!
Zsebek
Üvegtartó zseb Kész!
Hevederek
Állítható hevederek Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Fényvisszaverő elemek, Merevített hátrész Kész!
Magasság
37 cm Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!

Felszerelés

Zsebek
Üvegtartó zseb Kész!
Hevederek
Állítható hevederek Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Fényvisszaverő elemek, Merevített hátrész Kész!

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság
37 cm Kész!
Szélesség
32 cm Kész!
Hosszúság/mélység
22 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg
1,1 kg Kész!
Űrtartalom
17 l Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Škoda Vision Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Škoda Vision. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Škoda Vision. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Škoda Vision. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Škoda Vision.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ