Shop roku Akvizice ApF HU

Solar - Víz teljesítmény

Termékkatalógus
Solar - Víz teljesítmény
Építőjáték 165 rész 15 modell, az ajánlott korosztály 8 éves kortól
Kód:  HRAa9409 Termékszám:  4716503073231

Solar - Víz teljesítmény

United Water Teljesítmény Kit fog tetszeni minden kis építők, fizikusok és felfedezők érdekelt működésében vízi meghajtók. Ez az egyedülálló készlet tartalmaz 165 különböző darab, amelyek mindegyike lehet hajtani akár 15 eredeti modellek. Természetesen van egy gyakorlati útmutató, amely magában foglalja az egyszerű és érthető leírása a fontos részek hidromasszázs rendszer is tartalmaz szabályokat és a vízi kapcsolat diagramok és magyarázatok az alapvető feltételek és törvények. Csodálatos készlet segít a gyerekeknek fejleszteni motoros készségek, a képzelet és a fizikai és a logikai gondolkodást. Továbbá, azok a tapasztalat sok szórakoztató épület és játszik a kész modell.

Legfontosabb jellemzők

  • Magyarázat a működési elvét a vízerőművek
  • Ez 165 db
  • Ez lehetővé teszi, hogy össze akár 15 különböző modell
  • Logikai és funkcionális kit
  • A jó design tartós műanyagból készült
  • Tartalmaz egy speciális oktatási útmutató
  • Célja a gyermekek 8 éves

Modellek víz puffer egység hajtja reaktív

A készlet két féle modell. Az első típusú modellek egy víz puffer egységet.Hidraulikus rendszer, ebben az esetben a segítségével modellek lendületet a nyomás a vízsugarat. A hidraulikus rendszer áll átlátszó anyagok, amelyek lehetővé teszik a gyermek megfigyelni a munkát hidraulikus szerelvények, fogaskerekek és a légcsavar.A második típusú modellek lehet hajtani hydrojet modellek reaktív meghajtás. Kezdve mechanizmus működtetéséhez használt modell. Vízsugár nyomás alatt folyik a fúvóka és gyorsan mozog előre modellt. Minden alkatrész kiváló minőségű és nem mérgező műanyag.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Solar - Víz teljesítmény
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solar - Water power. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Solar - Water power. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sonnen - Wasserkraft. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sonnen - Wasserkraft.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ