AP+ nový vizuál Shop roku

Tatra

Termékkatalógus
Tatra
Gyerek hátizsák - térfogat 15 l, méretek: 37 × 32 × 22 cm, tömege: 1 kg, felszerelés: kulacstartó zseb, állítható vállpántok, fényvisszaverő részletek és merevített hátrész
Kód:  HRAkn0736 Termékszám:  8591577043610

Tatra

Az ergonomikus Tatra hátizsákkal az iskolások élvezettel indulhatnak az iskolába, a Tatra tűzoltókocsi szép design fekete és piros színben kedvelt motívumát viselve . Nagy előnye az alacsony súlya hiszen mindössze 1 kg, mindez megbízható konstrukcióval és a jó designnal párosítva. Az anatómiailag kialakitott hátulsó panel tökéletesen illeszkedik a gyermekek hátának is nagyon kényelmes viseletet biztosítva. A kényelemérzetét a mellkasi öv optimális teherelosztása és a széles, a gyermek magasságához állítható puha pántok is emelik.

Legfontosabb jellemzők

  • Kis súly és szilárd szerkezet
  • Ergonomikus kialakítású hátsó panel
  • A mellkasi öv optimális teherelosztást biztosít a hátoldalon is
  • Állítható széles és puha pántok
  • Mágneses zár Fidlock
  • fényvisszaverő elemek
  • A tágas belsőtér és rögzített oldalsó zseb cipzárral elválasztva


Ezenkívül a hátizsák automatikusan záródó Fidlock mágneses zárral is büszkélkedhet, amelyen keresztül a kis tanulók nagyon könnyen akár egy kézzel is ki tudják nyitni vagy éppen bezárni a táskát. Csak rá kell csúsztatni a fedőt, és a mágneses zár máris magától lezárja a táskát. Ez az iskola táska tökéletesen alkalmas általános iskolásoknak. A nagyobb biztonság érdekében el van látva fényvisszaverő elemekkel, amelyek garantálják a gyermek jobb láthatóságát rossz fényviszonyok között is. 

Bőséges tárhely

A hátizsák bőséges tárhelyet kínál a tágas belsőtérrel ami szilárd cipzárral zárható és tökéletesen beleillik minden tankönyv, füzet és egyéb iskolai kellék. A fix elválasztók biztosítják a belső tér egyértelmű felosztását. Az első cipzárros zsebben tárolható a ceruzatartó vagy snack. Az oldalán a hátizsák rendelkezik zsebekkel, amibe illeszkednek a palackok és egyéb apróságok. A kényelmes, tartós és funkcionális Tatra hátizsák gyorsan  nélkülözhetetlenné válik a mindennapi tanuló életében

 

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!
Zsebek
Üvegtartó zseb Kész!
Hevederek
Állítható hevederek Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Fényvisszaverő elemek, Merevített hátrész Kész!
Magasság
37 cm Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!

Felszerelés

Zsebek
Üvegtartó zseb Kész!
Hevederek
Állítható hevederek Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Fényvisszaverő elemek, Merevített hátrész Kész!

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság
37 cm Kész!
Szélesség
32 cm Kész!
Hosszúság/mélység
22 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg
1 kg Kész!
Űrtartalom
15 l Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tatra Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tatra. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tatra. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tatra. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tatra.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ