AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Teddies Világító és zenélő Kisvakondos telefon

Termékkatalógus
Teddies Világító és zenélő Kisvakondos telefon
5 2 értékelés
Készségfejlesztő játék - Kisvakondos telefon, változtatja a képeket, műanyag, világít és zenél, 6 hónapos kortól ajánlott
Kód:  HRAms251 Termékszám:  8592191111150
Teddies Világító és zenélő Kisvakondos telefon Megszűnt

Teddies Világító és zenélő Kisvakondos telefon

A Kisvakondos mobiltelefon vidáman elszórakoztatja a legkisebb babákat a színes, villogó fényekkel és a különféle hangokkal. A kijelző képei állandóan változnak, így minden egyes alkalommal meglepetés, hogy melyik kép fog megjelenni. Lehet az a Kisvakond, az Egérke vagy éppen a Süni. A telefon 4 különböző dallamot játszik le. A nagy gomb megnyomásával a bejövő hívás tipikus hangját játssza le, a számok gombjai szintén hangokat adnak ki. A telefon hangereje kíméletes a kis fülekhez, így nem kell attól tartania, hogy károsíthatja a kicsik hallását. A gyerkőcök játék közben tökéletesítik a finommotorikus képességeiket. A Kisvakondos telefon fejleszti a látásukat és a hallásukat, illetve fokozza a kreativitásukat és élénkíti a fantáziájukat. 

Legfontosabb jellemzők

  • Szórakoztató mobil a legkisebbeknek
  • Villog, világít és zenél 
  • Kíméletes a gyermekek hallásához
  • Fejleszti a finommotorikus képességeket, a látást és a hallást
  • 2 db AAA elemre működik
  • Gyermekeknek 6 hónapos kortól ajánlott
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Teddies Világító és zenélő Kisvakondos telefon
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Teddies Krtkův mobil telefon se světlem a zvukem . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Teddies Krtkov mobil telefón so svetlom a zvukom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teddies Krtkův mobil telefon se světlem a zvukem . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teddies Krtkův mobil telefon se světlem a zvukem .
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ