Slevy s AP+ Shop roku

Toshiba Portégé Z30t-B / C

Termékkatalógus
Toshiba Portégé Z30t-B / C
Ultrabook - Intel Core i5 / i7 Skylake, érintés 13,3 "FHD, SSD, opcionális LTE modem, dokk, magnézium
Kód:  NV139c0nad Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Toshiba Portégé Z30t-B / C

Nagy teljesítmény és mobilitás , ezek a fő előnyei a Portégé Z30t-C fémből készült ultrabooknak, melynek súlya csupán 1,36 kg. A gondosan összehangolt összetevőket egy szilárd magnézium ötvözetből álló testbe ágyazják, amely megfelel a szigorú HALT-teszteknek, amelyek hároméves felhasználást szimulálnak. A tesztek azt is bizonyították, hogy a 76 cm-es magasság vagy a folyadék-kiömlés ütközési ellenállása tökéletesen készen áll a szélsőséges használatra.

Főbb jellemzők

  • Szilárd magnézium-szerkezet
  • A Skylake Intel Core processzor képes kezelni a kihívást jelentő feladatokat
  • A flashadat-hozzáférést az SSD biztosítja
  • A tükröződésgátló Full HD képernyő minden fényt és tükröződést jelez
  • Gazdag kapcsolat, beleértve a dokkolócsatlakozót is

Az első bekapcsolása

A nagy teljesítményű Skylake Intel Core processzorok négyszálas feldolgozást kínálnak az Intel Turbo Boost automatikus túlhúzással. A gazdag teljesítmény és megbízhatóság mellett az előnye a nagyon alacsony energiafogyasztás, amely lehetővé teszi, hogy a notebook akár 14 órát is feltölthet egy töltéssel, így egész nap korlátlanul dolgozhat. Nagysebességű SSD várja az adatokat. Sebessége és ütésállósága tökéletes választás utazási jegyzetfüzetekhez.

Teljes HD kép és érintésvezérlés

A 13,3 hüvelykes érintőképernyő tökéletes képet nyújt napfényes napokon is a tükröződésmentes fényezésnek köszönhetően. Annak ellenére, hogy professzionális eszköz a Full HD felbontású és 16: 9 képarányú szakemberek számára, kedvenc filmedben akár pihentető pillanatokat is élvezhet. A képernyő felett van egy Full HD webkamera, amely tökéletesen hű video-élményt nyújt.

Maximális munkakényelem

A kezelőszervek nagyon intuitívek, és az ergonomikus billentyűzet háttérvilágítással ellátott gombjainak köszönhetően a gyenge környezeti fény nem korlátozza munkáját. Egy nagy touchpad és az AccuPoint szintén hozzájárul a munkához. Ha kedveli a klasszikus billentyűzetet és egeret, akkor minden bizonnyal értékelni fogja a dokkolóállomás csatlakoztatásának lehetőségét, amely számos kikötőt és perifériát továbbít az ultrabookon, amelyek még mindig csatlakoznak. Az irodába való belépés után elegendő csatlakoztatni a készüléket a dokkoló csatlakozóján keresztül, és minden készen áll a munkára.

Professzionális test és lélek

A kötőberendezés nagyszerű eszköz a notebook számára. A nagysebességű adatátvitel ígéri az USB 3.0 portokat, és magában foglalja a külső monitor, vagy akár a TV HDMI csatlakozását. Jelenítse meg a WiDi vezeték nélküli képátvitelt. Szakemberként gondolkodik a biztonságról is - ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik, és a TPM funkciót a lemezen lévő adatvédelem védi .

Nagy garancia az NBD-re

A magas szintű törekvés azt is mutatja, hogy a Next Business Day On Site szolgáltatás gondoskodik gondtalan gondosságáról. Hiba esetén, távdiagnosztikát követően egy szerviztechnikus a második munkanapra érkezik, és szolgáltatásokat nyújt, beleértve a pótalkatrészeket és a munkát az egész szolgálati időszakra. Lehet, hogy nem csak a cég székhelyén, hanem a nyaralás vagy üzleti út során is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Toshiba Portégé Z30t-B / C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Toshiba Portégé Z30t-B/C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Toshiba Portégé Z30t-B/C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Toshiba Portégé Z30t-B/C.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ