Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Volkswagen Amarok piros - lakkozott

Termékkatalógus
Volkswagen Amarok piros - lakkozott
4,8 4 értékelés
Elektromos autó gyerekeknek - akkumulátoros, távirányítás 2,4GHz-en, EVA kerekek, széles, kárpitozott ülés, USB, 4 motorral
Kód:  HRAif7092 Termékszám:  8586019940565
Volkswagen Amarok piros - lakkozott Megszűnt

Volkswagen Amarok piros - lakkozott

Minden kisfiú álma! Ez a piros, lakkozott Volkswagen Amarok a valódi kocsi tökéletes másolata, valódi felszereltséggel és nagyszerű teljesítménnyel. Így a kis autósok teljesen kiélvezhetik a vezetés fantasztikus élményét. Terülj el kényelmesen a tágas bőr ülésén, kapcsold be a biztonsági övet, nyomd le a pedált, és az autó már el is indul egy igazi kalandtúrára. Négy motorral és összkerék meghajtással rendelkezik, amely képes megbirkózni még a legnehezebb terepviszonyokkal is - ennek érdekében még magasított alvázzal is rendelkezik. Három sebességfokozat gondoskodik az előrehaladásért és eggyel a tolatásért. A szülők a távirányító segítségével szabályozhatják az autó haladási sebességét, míg a puha EVA kerekek pedig biztosítják a gördülékeny és csendes utazást. További szépsége még, hogy különböző hanghatásokkal, teljesen funkcionális lámpákkal, USB porttal és még sok egyéb extrával rendelkezik.

A legfontosabb jellemzők

  • Négykerék-meghajtású elektromos autó gyerekek számára
  • A Volkswagen Amarok tökéletes másolata miniatűrben
  • Magasra emelt alváz és felfüggesztett tengelyek a talaj egyenlőtlenségein és a pocsolyákon való átjutáshoz
  • Világító lámpák, duda és háttérvilágítással rendelkező műszerfal
  • Nyomógombos indítás és sebváltós sebességszabályozás
  • Négy 35 W-os motor
  • Az autó 3-7 km/ó sebességgel halad előre 3 fokozatban és 1-ben tolat
  • Az autó sebessége irányítható a távirányítón keresztül és azonnal megállítható a STOP funkcióval
  • Zökkenőmentes indulás, akadás nélkül
  • Lágy polimer EVA kerekek a gördülékeny és csendes utazáshoz
  • Tágas belső tér, csomagtérrel, a nagyobb gyermekek számára is ideális
  • Beépített zenelejátszó SD kártya vagy USB-s pendrive formájában
  • Tartalmazza a töltő adaptert és az akkumulátor lemerülés jelzőt
  • Ideális 3-8 éves gyerekek számára

Remek felszereltségű Volkswagen Amarok

Annak ténye, hogy ezt az elektromos autót gyermekek számára tervezték még nem jelenti azt, hogy nincs tökéletesen felszerelve. Kényelmes és nagy bőrüléssel és tágas raktérrel látták el, funkcionális első és hátsó lámpákkal, több kezelősgombbal és egy háttérvilágítással rendelkező műszerfallal, így olyan lesz, mintha egy valódi autóban ülnének a gyerekek. A piros, lakkozott Volkswagen Amarok rengeteg önfeledt szórakozással töltött órát fog nyújtani a gyerkőcök számára, hiszen még dudával és zenelejátszóval is rendelkezik, amelyet USB-n vagy SD kártyán keresztül lehet lejátszani. Hangerő és effekt szabályzó gombokkal is ellátták, amelyeket a kormányon található gombokkal lehet irányítani. 

A biztonság az első

A pirosra festett Volkswagen Amarok elektromos autóval nem kell aggódnod a gyerekek biztonságáért, nyugodtan meghajthatod vagy váratlanul fordulatokat is tehetsz vele. A 2,4 GHz-es távirányítóval tökéletesen vezérelhető. A távirányítón keresztül könnyedén beállíthatod és szabályozhatod az autó sebességét vezetés közben is, vagy bármikor leállíthatod a STOP funkcióval. Természetesen rendelkezik biztonsági övekkel a gyerekek biztonság érdekében. 

Töltsd fel és vezesd!

A mellékelt adapter segítségével 5-8 óra alatt kényelmesen feltölthető a négy 12V 35W-os motor. A 3-7 km/óra sebességgel az autó körülbelül 2 órát képes menni a súlytól és a tereptől függően. A Volkswagen Amarok nem igényel különösebb karbantartást az alkalmi tisztítástól eltekintve.

Méretek:
130 × 75 × 55 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Volkswagen Amarok piros - lakkozott
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Volkswagen Amarok lakovaný červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Volkswagen Amarok červené – lak.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ