Játszószőnyeg számok

Termékkatalógus
Játszószőnyeg számok
Játék szőnyeg - a szőnyegen lévő számok érintésre zenélnek, mérete 91×89 cm, áramellátás 3xAA elem, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif4513 Termékszám:  2012082580118

Játszószőnyeg számok

A babaszőnyeg sokáig szórakoztatja a gyerekeket és a felnőtteket. A számos szőnyeg szokatlanul szórakoztató és családod kedvencévé fog válni. Próbáld elérni az összes számot, és legyőzni a többieket a szőnyegen, vagy nyerd meg a táncversenyt! A játék a szórakoztatáson kívül a résztvevők hajlékonyságát is fejleszti. A játékszőnyeg reagál az érintésre, és magával ragadó dallamot játszik. Készülj, és győzz ezen a nem szokványos játékszőnyegen.

Fő előnyei

  • Reagál az érintésre, a játékos és szórakoztató dallamok magával ragadják a legfiatalabb gyerekeket is
  • Próbálj lépegetni vagy táncolni rajta
  • Minőségi, tartós anyag
  • Vidám minta gyerekeknek

Egyéb paraméterek:

Méret:
91x89 cm

Csomag mérete:
35x35x8 cm

Elemek (nem tartozék):
3 x AA (ceruza)

Ajánlott korosztály:
3 éves kortól

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Játszószőnyeg számok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hrací koberec Čísla. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hrací koberec Čísla. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hrací koberec Čísla. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hrací koberec Čísla.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ