AP+ nový vizuál Slevy s AP+

JODICA Aktív jódkoncentrátum 300 ml

Termékkatalógus
JODICA Aktív jódkoncentrátum 300 ml
Étrend-kiegészítő – folyékony, jól felszívódik és néhány cseppben kielégíti a napi jódigény 100% -át; nem tartalmaz nehézfémeket, nincs mellékhatása, nem terheli meg a szervezetet sókkal, a föld mélyéről, tisztán természetes eredetű - 19,93 Ft/db
Kód:  IODAKTDS575 Termékszám:  8588005553575

JODICA Aktív jódkoncentrátum 300 ml


A JODICA AKTÍV JÓD-KONCENTRÁTUM  folyékony táplálék-kiegészítő, amelyet az őskori óceánok és tengerek fenekéből származó, természetesen képződött üledékekből nyernek, amelyek több mint 35 millió évvel ezelőtt keletkeztek a Cseh Köztársaságban. Az ezt a koncentrátumot tartalmazó jód kiválóan felszívódó és természetes eredete miatt megakadályozza a túladagolást. Nagyobb mennyiség elfogyasztása esetén a jódfelesleg kiválasztódik a vizelettel. A jódkoncentrátum néhány cseppben kielégíti a napi jódigény 100% -át. A termék nem tartalmaz nehézfémeket, nincs semmilyen mellékhatása, nem terheli meg a szervezetet sókkal, és a föld mélyéről származik, pusztán természetes eredetű. A palack tartalmaz egy cseppentőt, amely lehetővé teszi a szükséges mennyiség pontos mérését és a koncentrátum vízzel való keverését, vagy hozzáadhatod a leveshez, szószokhoz, tejhez vagy más alkoholmentes italokhoz anélkül, hogy befolyásolná az étel vagy ital ízét.


A jód hatása az emberi egészségre

Segít fenntartani az egészséges kognitív funkciókat, hozzájárul a megfelelő energia-anyagcseréhez, fontos szerepet játszik az idegrendszer megfelelő működésében, segít fenntartani az egészséges bőrt, hozzájárul a pajzsmirigy megfelelő működéséhez és a hormontermeléshez.

Adagolás

Használj 12-33 cseppet naponta egyszer, kortól függően. Napi jódbevitel (mcg / nap) / jóddózis (1 csepp = 7,5 mcg) 5 év alatti gyermekek: 90 mcg / 12 csepp 6-12 éves gyermekek: 120 mcg / 16 csepp Felnőttek és gyermekek> 12 év: 150 mcg / 20 csepp Terhes és szoptató nők: 250 mcg / 33 csepp

Az adagolás a napi referencia-jód bevitel (RDP) 100% -át biztosítja. Ne lépd túl az ajánlott napi jódmennyiséget. A termék alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára. Terhes nőknek és szoptató anyáknak orvossal folytatott konzultációt követően lehet használniuk a terméket. Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend helyettesítésére.

Összetevők

Víz, aktív jód: 91,6 mg / l. 100 ml-es csomag 9,16 mg jódot tartalmaz, 233 mg kalcium, 78 mg magnézium, 18,4 mg kálium és más ásványi anyagok.

Tárolás

1-25 °C-on tárolandó. Óvd a közvetlen napfénytől. Kisgyermekektől elzárva tartandó.

Ellenjavallatok és tulajdonságok

Ha bármelyik összetevővel szemben túlérzékeny vagy, beszélj kezelőorvosoddal

Természetes termék Az ásványi anyagok nyomai sötétszürke részecskék formájában kicsapódhatnak az üvegben. Használat előtt alaposan rázd fel. Ne keverd a jódkoncentrátum napi adagját kevesebb, mint 100 ml folyadékkal. A lejárati idő a gyártástól számított 24 hónap.


Paraméterek

Hatás
Fogyásra Kész!
Támogatott szervek
Haj Kész!

Hatás

Hatás
Fogyásra Kész!
Támogatott szervek
Haj Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IODICA Aktivní jódový koncentrát 300 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IODICA Aktívny jódový koncentrát 300 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ