Shop roku Shop roku

K2R Color Catcher 60 db

Termékkatalógus
K2R Color Catcher 60 db
5 19 értékelés
Színfogó kendő - színes ruhaneműhöz, véd az elszíneződésektől, ruhaválogatás nélkül mosást tesz lehetővé - 56,50 Ft/törlőkendő
Kód:  PPR1220 Termékszám:  9000101504408

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

K2R Color Catcher 60 db

Te sem szeretsz azzal bajlódni, hogy kiválogatod a szennyesedet, mielőtt beteszed a mosógépbe? Kíméld meg magad a mindennapos fáradságtól és próbáld ki a Henkel forradalmian új K2R Colour Catcher törlőkendőit. Nem kell többé azon töprengened, hogy fehér vagy színes szennyeshez betedd-e csíkos blúzt. A Colour Catchernek és a zseniális, szabadalmaztatott technológiának köszönhetően hatékonyan megakadályozhatod a nem kívánt elszíneződését, és ruháid ragyogóak és újszerűek maradnak. Kerüld el a színkatasztrófákat, amelyek a mosás előtti helytelen válogatás után következhetnek be. A Colour Catcher csomag 60 törlőkendőt tartalmaz.

A K2R Color Catcher legfontosabb jellemzői

  • Mosókendők mosása színes ruhákhoz
  • A forradalmian új, szabadalmaztatott K2R Color Catcher technológia lehetővé teszi a különböző színű ruhák együttes mosását
  • A ruhanemű gyors és kényelmes mosásához előzetes válogatás nélkül
  • Könnyen használható - csak tedd a Color Catcher-t a mosógépbe, és tedd hozzá a ruhaneműt
  • 100% -ban természetes anyag vegyszerek nélkül
  • A Color Catcher csomag 60 darab szalvétát tartalmaz

Mosókendők, amelyek időt és pénzt takarítanak meg

Olyan egyszerűen használható! Csak tedd a kendőt a mosógépbe, majd add hozzá a kívánt ruhaneműt és mosószert. Maga a kendő gondoskodik minden másról. Magja egyedülálló, sűrű háromdimenziós szerkezetű polimerből készül, amelynek köszönhetően a vízben oldott színezékek tökéletesen megragadnak, és nem is szabadulnak fel újra. Az egyedülálló K2R Color Catcher törlőkendőket kifejezetten egy erős mágnes elvére tervezték, amely tökéletesen megragadja a laza festéket és szennyeződéseket a vízben a mosási ciklus alatt. Ha minden egyes adaghoz hozzáadod a K2R Color Catcher alkalmazást, akkor a különféle színű ruhaneműket az első válogatás nélkül együtt moshatod. A kendők használhatók kézi és automatikus mosáshoz, valamint szárítógépek szárításához. Minden hőmérsékletre, mosási ciklusra és anyagtípusra alkalmasak.

A K2R Colour Catcher törlőkendők természetes anyaga 

A kendők 100% -ban természetes anyagokból készülnek, és nem engednek semmilyen vegyszert a vízbe. Használat után a papírral együtt eldobhatók, mivel újrahasznosíthatók és teljesen biológiailag lebonthatók.


Paraméterek

XXL balení
Igen Kész!
Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz Kész!
Darabszám
60 db Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Igen Kész!

Használat

Ruha típusa
Univerzális Kész!
Ruha színe
Színes ruhákhoz Kész!

Darabszám

Darabszám
60 db Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: K2R Color Catcher 60 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si K2R Colour Catcher 60 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si K2R Colour Catcher, 60 ks.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ