Kalapálós játék

Termékkatalógus
Kalapálós játék
5 2 értékelés
Motorikus készségfejlesztő játék - anyaga: fa, a csomag tartalma: polc, kúpok támasztékkal, kiskalapács, színes kivitel, támogatja a kéz-szem koordinációt
Kód:  HRAnk005374 Termékszám:  6937000676376

Kalapálós játék

A kis asztalosok soha többé nem akarnak majd lemondani a Bench Push Shapes motoros játékról. A fogaskerekek az egyik legnépszerűbb gyermekjátékok közé tartoznak. Ez egy ponkból áll, amelyből színes kúpok kandikálnak ki. Ty alulról akadályok támasztják alá. A kúpokat egy fakalapáccsal verik a ponkba. De ha az egyiket leütik, a másik újra előkerül. A Bench Push Shapes játék így végtelen játékká válik, ahol a gyerekek nagyon jól fognak szórakozni. Bátoríthatod őket kalapálás közben, vagy érdekesebbé teheted a játékot azzal, hogy megmondod nekik,milyen számokat kell kalapálniuk. Motor A Pulling Shapes pad játék 3 éves kortól alkalmas.

A Motor Toys Push Up Shapes Bench főbb jellemzői

  • Motoros játék Push shapes pad kiváló minőségű fából készült
  • A gyerekek értékelni fogják a színes designt
  • A játék egy póniból, kúpokból és egy kalapácsból áll.
  • A kúpok színkódoltak és számokkal vannak jelölve
  • A szurkolás a gyerekek egyik kedvenc játéka.
  • A motoros játék Húzó formák pad alkalmas 3 éves kortól

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Zatloukací tvary lavice. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Zatĺkacie tvary lavice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorikspielzeug - Holzwürfel mit Formen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorikspielzeug - Holzwürfel mit Formen.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ