AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Catalyst Waterproof Black iPhone SE/5S/5

Termékkatalógus
Catalyst Waterproof Black iPhone SE/5S/5
4,0 12 értékelés
Mobiltelefon tok -vízálló, por- és ütésálló, teljes hozzáférést biztosít a vezérlő gombokhoz, tokban is tölthető, kitűnő minőségű szilikon szíjat is tartalmaz
Kód:  SP010c140a3 Termékszám:  CATIPHOSEBLK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Catalyst Waterproof Black iPhone SE/5S/5

Védő és vízálló tok az iPhone 5/5S/SE készülékekhez, amely alkalmas a mindennapi használatra és a szabadtéri tevékenységekhez is. 100% -ig biztos lehet benne, hogy iPhone-ja a magas fokú védelemnek (IP68) köszönhetően védett marad. Mostohább bánásmódot is elvisel és a katonai normák szerint tesztelték lezuhanás ellen két méter magasságig.

Legfontosabb jellemzői

  • Vízálló akár 5 m-ig (IP68)
  • Lezuhanás elleni védelem 2m-ig
  • Touch ID
  • Az iPhone 5 / 5S / SE készülékekhez tervezték
  • Könnyű hozzáférés az összes porthoz

A védelem az első helyen

A tok kiváló minőségű polikarbonát anyagból készült, amely tökéletesen védi a telefont. Az érintőképernyő funkciót, a Touch azonosítót és a portok használatát semmiféle módon sem korlátozza. A stílusos, kompakt és vékony tokot több színben gyártják, így a tok színét az Ön Apple készülékének színéhez választhatja. Ne habozzon védeni iPhone készülékét, minden tok 100% -ban tesztelt.

 
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Catalyst Waterproof Black iPhone SE/5S/5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catalyst Waterproof Black iPhone SE/5S/5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Catalyst Waterproof Black iPhone SE/5S/5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schutzhülle Catalyst Waterproof Black iPhone SE/5S/5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schutzhülle Catalyst Waterproof Black iPhone SE/5S/5.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ