Kísérletező készlet - Magic Crystals

Termékkatalógus
Kísérletező készlet - Magic Crystals
Kísérletezős játék kémiai és fizikai kísérleteket végezhetünk vele, biztonságos, otthoni használatra, a csomag mérete 8 × 8 × 15 cm, 10 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif4423 Termékszám:  4823076121259
Kísérletező készlet - Magic Crystals Megszűnt

Kísérletező készlet - Magic Crystals

Megmutatnád gyermekednek a mágia és bűvészet titkait? Ha éget a vágy, hogy tudományos kísérleteket végezzetek, a Magic Crystals készlet lesz a megfelelő választás! Otthon megtalálható alapanyagokból könnyedén használható. A Magic Crystals lehetővé teszi, hogy biztonságos körülmények között figyeljék meg a gyerekek a kristályosodás csodálats folyamatát. Az alapanyagok összekeverése és elkészítése után csak várni kell, hogy a gyönyörű kék színű kristályok felépüljenek. Lélegzetelállító kristálygyűjteményt állíthatunk vele elő!

A Magic Crystals csomag tartalma:

  • Kék színű kristály
  • Nylon szál
  • Kötözőanyag
  • Mérőedény
  • Fa pálcikák
  • Részletes útmutató
  • Biztonsági útmutató

Kémia a tudomány fejlesztésére!

Készítsd el gyermekeddel a leggyönyörűbb kristályokat, 8 éves kortól ajánlott, természetesen mindig felnőtt felügyelete mellett! A recept egyszerű, csak az alapanyagok, egy kis játék és 1 napi türelem kell hozzá, hogy felépüljenek a kristálycsodák. Megfigyeléseket készíthetünk róla, a kristályok fejlődéseinek különbségeit pedig akár dokumentálhatjuk is, ezzel fejlesztve gyermekünk képességeit. A készlet része a használati útmutató, így a legfiatalabb kis kémikusok is könnyedén elsajátíthatják az alapvető tudnivalókat.

  • Használható még a kristályépítés során lábas, papírszalvéták, újságpapír, üvegpohár, vízálló ragasztó...(a készlet nem tartalmazza)

A csomag mérete:
8 × 8 × 15 cm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kísérletező készlet - Magic Crystals Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mini chemická sada - magické krystaly. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mini chemická súprava – magické kryštály. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mini chemická sada - magické krystaly. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mini chemická sada - magické krystaly.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ