0% splátky Siguro 0% splátky Siguro

Kendamil bébitápszer 1, 900 g

Termékkatalógus
Kendamil bébitápszer 1, 900 g
4,9 153 értékelés
Bébitápszer - kezdő, újszülött hónapos kortól ajánlott, 0 éves kortól ajánlott, tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, szójamentes, hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, prebiotikumos, hozzáadott cukor nélkül, hozzáadott só nélkül, tehéntej (tejzsír) és pálmaolaj nélkül - 6 766,67 Ft/1 kg
Kód:  BABY6760 Termékszám:  5056000502773

Kendamil bébitápszer 1, 900 g

Kendamil 1 bébitápszer 900 g

1
0-6
hónap

Miért válaszd a Kendamil tápszert?

Teltebb, lágyabb íz és textúra
Kendamil tápszer speciális recepttel és összetétellel a gyermek egészséges fejlődéséhez
Nem tartalmaz pálmaolajat, halolajat, szójababot és géntechnológiával módosított alapanyagokat
Teljes tehéntej, nukleotidok az immunitás támogatására
Alkalmasabb az érzékenyebb emésztőrendszerrel rendelkező gyermekek számára
Kalcium a csontok megfelelő fejlődéséhez
Taurin az agy megfelelő fejlődéséhez
Omega 3 és omega 6 az egészséges növekedésért és fejlődésért
Elősegíti a gyermek jobb alvását
A Lake District Park érintetlen természetéről és végtelen tavairól ismert. Ebben a csodás természeti környezetben legelnek a tehenek, ők adják a legjobb teljes tejet, amely biztosítja a Kendamil tápszer összetéveszthetetlen ízét, a szükséges vitaminokat valamint tápanyagokat. A Kendamil tápszer kiváló választás az újszülöttek számára, hiszen tartalmazza a tehéntejben lévő összes fontos tápanyagot, természetesen magas arányban fordul elő benne kalcium és fehérje, valamint 22hasznos aminosav - mindezek szükségesek a test egészséges fejlődéséhez. A Kendamil tápszerben továbbá esszenciális vitaminok, ásványi anyagok, valamint probiotikus GOS, Omega 3 és 6 esszenciális zsírsavak is találhatóak.

A Red Traktor szervezet szigorú szabályozása

Valamennyi biogazdaságnak meg kell felelnie a haszonállatok tenyésztésére és az alapanyagok termesztésére vonatkozó, a Red Traktor felügyeleti szervezet által támasztott legszigorúbb előírásoknak. Organikus teljes tejet tartalmazó tápszer: kevesebb növényi olaj, amely az emésztési zavarok és a székrekedés gyakori oka a csecsemőknél. Kerüli a szárított tejport, amely oxidált koleszterinnel és neurotoxikus aminosavakkal teli anyagottermel.
A tehenek, amelyek tejét a Kendamil tápszerhez felhasználják, hagyományos szabad tartásban legelnek a legelőkön, ez pedig növeli a tej Omega-3 tartalmát. Az Omega-3 csökkenteni az ekcéma, az asztma és a szénanátha kialakulásának az esélyét. A komplex cukrok támogatják a jó bélbaktériumokat, amelyek az egészséges immun- és gyomor- valamint bélrendszer kulcsa.

Mit szoktatok leggyakrabban kérdezni?

A piacon elérhető legtöbb UM tápszer sovány tejet és növényi zsírokat tartalmaz. Ennek számos oka van, és az egyik az olcsóbb előállításra való törekvés. A Kendamil termékeket teljes tehéntejből állítják elő, amely Cumbria és az Egyesült Királyság védett tájvédelmi körzetében fekvő Lake District helyi gazdaságaiból származik. A Kendamil nem tartalmaz pálmaolajat, halolajat, szóját vagy GMO-t.
A tejzsír könnyebben emészthető a növényi zsíroknál. Húsz évvel ezelőtt az anyatej-helyettesítő tápszerek többnyire teljes tejből származó zsírokat tartalmaztak. Eltűnődtünk azon, vajon mi az oka a változásnak. Azt találtuk, hogy pénzügyi megfontolásból, a termelési költségek csökkentése miatt változott meg a tápszerek összetétele. Arra is kerestük a választ, hogy miért nőtt ekkora mértékben az ekcéma, a kólika, a székrekedés és az időszakos alvászavar, és miért találta ki azipar az „éhes tej” formulát. Az ezzel kapcsolatos kutatásaink és eredményeink arra ösztönöztek minket, hogy visszatérjünk a teljes tejhez.
Nem, éppen ellenkezőleg. A babád a Kendamil tápszerből minden szükséges tápanyagot megkap, mivel az összetétele a lehető legközelebb áll az anyatejhez. A teljes tej 26% zsírt és 74% fehérjét tartalmaz. A jelenlegi vizsgálatok azt mutatják, hogy a túlzott fehérjebevitel csecsemőkorban növeli a vesék terheltségét, és a későbbiekben gyakrabban fordulhatnak elő súlyproblémák, valamint megnő ez elhízás veszélye is.
Mindkét sorozat - mind a klasszikus, mind a BIO sorozat - teljes tehéntejből készül. A BIO termékcsalád 100% -ban organikus, azaz bio, és a tej a helyi, kisebb, tanúsítvánnyal rendelkező BIO gazdaságokból származik. Ezek az ökológiai gazdaságok környezetbarát módon működnek és csak szerves trágyát használnak, a tehenek évente 200 napig mozognak nyílt legelőkön. A bio tápszerek alkalmasak allergiás, ekcémás és szénanáthára hajlamos gyermekek számára is.
Igen, a Kendamil nem tartalmaz pálmaolajat, halolajat, GMO-t vagy szóját. Az állati zsír sokkal könnyebben emészthető, mint a növényi zsír, ezért a Kendamil érzékenyebb emésztőrendszerrel rendelkező gyermekek számára is alkalmas.

Hozzávalók

*Az allergéneket vastagon szedtük.
teljes tej (107 g / 100 g)
laktóz ( tejből )
sovány tejpor
galakto-oligoszacharidok ( tejből )
L-fenilalanin
A-vitamin
B1-vitamin (tiamin)
B2-vitamin (riboflavin)
B6-vitamin
B12-vitamin
D-vitamin
E-vitamin
K-vitamin
kálium-hidroxid
Demineralizált tejsavó fehérje por (alfa-laktalbuminnal dúsított tej)
növényi olajok (napraforgó, repce, kókuszdió)
kalcium-citrát
kalcium-laktát
L-tirozin
magnézium-klorid
nátrium-aszkorbát
kálium klorid
inozitol
nátrium-citrát
vas-pirofoszfát
taurin
nukleotidok (citidin-5 ' -monofoszfát, uridin-dinátrium-5' -monofoszfát, adenozin-5 ' -monofoszfát, dinátrium-inozin-5' -monofoszfát, dinátrium-guanozin-5 ' monofoszfát)
dokozahexaénsav (a Crypthecodinium Cohnii és a Schizochytrium Sp. )
kolin-bitartarát
arachidonsav (Mortierella alpina olaj)
L-karnitin
niacin
cink-szulfát
Kalcium-D-pantotenát (sav. D-pantotén-kalcium-só)
réz-szulfát
kálium-jodid
mangán-szulfát
Folsav
nátrium-szelenit
biotin

Tárold hűvös, száraz helyen, 5-20°C között.

Védett közegben csomagolva. Az eltarthatóságot lásd a doboz alján. A felbontástól számított 4 héten belül fel kell használni.

Az a célunk, hogy termékünk tökéletes állapotban érjen hozzád.

Ha nem így történik, hívj minket, és örömmel ellenőrizzük az okát. Ebben az esetben kérjük, ne dobd ki a termék dobozát vagy a csomag tartalmát. Ez a garancia nem érinti a törvényes jogaidat.

Fontos figyelmeztetés:

A szoptatás a legjobb módszer a csecsemők táplálására. A Kendamil bébitápszer 0-6 hónapos gyermekek számára szánt kezdő tápszer, amelyet a változatos étrend részeként ajánlunk használni. Használatáról konzultálj orvosoddal, gyógyszerészeddel, szülésznőddel, a védőnővel, dietetikusoddal vagy más táplálkozási szakemberrel, a gyermek egyéni igényei alapján.

Hogyan használd a Kendamil tápszert?

1. Mosd meg a kezed, sterilizáld az összes eszközt és a cumisüveget a gyártó utasításainak megfelelően.
2. Forralj fel friss vizet, és hagyd kihűlni (legfeljebb 30 percig). Az ideális hőmérséklet 37°C (a tápszer kevésbé oldódik túl hideg vízben). Ne használj mesterségesen lágyított vagy újraforralt vizet. Öntsd a szükséges mennyiségű vizet egy sterilizált cumisüvegbe.
3. A csomagban található mérőkanál segítségével tedd a vízbe a megadott számú, lesimított kanál tápszert.
4. Zárd le az üveget és alaposan rázd fel, hogy a por feloldódjon.
5. Tálalás előtt mindig hűtsd le a megfelelő ivási hőmérsékletre.

Próbáld ki a többi Kendamil terméket is

Kínálat

Az egyetlen brit tápszer

A termékek Angliában készülnek teljes tejből, helyi forrásokból. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, aromákat és tartósítószereket. Hisszük, hogy ez a legjobb, amit kínálhatunk neked és a babádnak, mert az egészséges és boldog baba boldog családot jelent. Ezért van értelme dolgozni, és ezért élvezzük a munkánkat.
Készítette: Colorsquares

Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Tömeg
900 g Kész!
A csomagban lévő darabok száma
1 db Kész!
Tej típusa
Kezdő Kész!
Összetétel
Tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, Szójamentes, Hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, Prebiotikumos, Hozzáadott cukor nélkül, Hozzáadott só nélkül, Tehéntej (tejzsír), Pálmaolaj nélkül Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Tulajdonságok

Tömeg
900 g Kész!
A csomagban lévő darabok száma
1 db Kész!

Tej típusa

Tej típusa
Kezdő Kész!

Összetevők

Összetétel
Tartósítószerek és mesterséges színezékek nélkül, Szójamentes, Hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok, Prebiotikumos, Hozzáadott cukor nélkül, Hozzáadott só nélkül, Tehéntej (tejzsír), Pálmaolaj nélkül Kész!

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól
0 hónapos kortól Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kendamil bébitápszer 1, 900 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kendamil kojenecké mléko 1, 900 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kendamil dojčenské mlieko 1, 900 g.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ