AP+ nový vizuál Shop roku

Kensington Solemate Comfort

Termékkatalógus
Kensington Solemate Comfort
Lábtartó - csúszásgátlós felület, magasságállítás, állítható szög,
Kód:  NX751d Termékszám:  56153

Kensington Solemate Comfort

Kensington

DOLGOZZ ÚGY, MINT EGY PROFI

Kensington SmartFit SoleMate Comfort 56153 ergonomikus lábtartó memóriahabbal

Sok időt töltesz a laptopodon, és az állandó meggörbült testtartástól teljesen össze vagy törve? Segítséget nyújtunk erre az esetre a Kensington SmartFit SoleMate Comfort 56153 ergonomikus lábtartóval, amely ráadásul memóriahabbal van ellátva. Segít a vérkeringés elősegítésében és a helyes testtartásban. Így biztosan kényelmesebb lesz a munka. A Kensington lábtartó okos SmartFit rendszerrel rendelkezik, amely három lépésben könnyedén beállítható a pontos elrendezés elérése érdekében. Állíthatómagassággal, dőlésszöggel és dönthetőséggel rendelkezik. A Kensington lábtartó alkalmas otthoni és coworking munkahelyekre egyaránt.

  • Ergonomikus Kensington lábtartó állítható magassággal (89-127 mm)
  • Memóriahabból készült
  • A lábtartó dőlésszöge 30°-ig állítható, a dönthetősége pedig 0-15° között (1°-os lépésekben)
  • A Kensington SmartFit SoleMate Comfort 56153 ergonomikus lábtartó memóriahabbal SmartFit funkcióval van ellátva
  • Kényelmes magasság- és dőlésszabályozás egy lábpedál segítségével
  • Az ergonomikus Kensington tartozékok kényelmes testhelyzetet biztosítanak a számítógépen való munkavégzéshez
  • Otthoni és coworking munkahelyek számára egyaránt alkalmas
  • Elég széles lábtartó (56 cm) a szélesebb üléspozíciójú felhasználók befogadására is
  • Egyszerű ergonomikus beállítás 3 lépésben

Ergonomikus beállítások biztosítják a számítógépes munka kényelmét

A Kensington SmartFit SoleMate Comfort 56153 ergonomikus lábtartó memóriahabbal segít javítani a testtartásodon a mindennapi számítógépes munka során. Segít a vérkeringés elősegítésében és az alsó lábszár, illetve a hát általános kényelmében is.

Állítsd be a Kensington lábtartó magasságát és dőlését a lábpedál segítségével

A Kensington SmartFit SoleMate Comfort 56153 ergonomikus lábtartó memóriahabbal kényelmes magasság- és dőlésszögbeállítást kínál egy lábpedál segítségével. A magasságállításhoz 89-127 mm-es tartomány áll rendelkezésedre. A dőlésszög 30°-ig állítható. A dönthetőség beállítási tartománya pedig 0-15°, 1°-os lépésekben.

A memóriahab alkalmazkodik a láb formájához

A Kensington SmartFit SoleMate Comfort 56153 ergonomikus lábtartó memóriahabbal alkalmazkodó memóriahabos felülettel rendelkezik. Így tökéletesen idomul a lábaid pontos alakjához.

A gumírozott talp a helyén tartja az ergonomikus Kensington lábtartót

A Kensington SmartFit SoleMate Comfort 56153 ergonomikus lábtartó memóriahabbal alapja csúszásmentes kivitelű. Ez biztosítja, hogy a lábtartó nem mozdul el a helyéről.

Az ergonomikus Kensington lábtartó egyszerű beállítása a SmartFit funkció segítségével

Az ergonomikus Kensington SmartFit SoleMate Comfort 56153 memóriahabos lábtartó szabadalmaztatott SmartFit rendszerrel könnyedén, 3 egyszerű lépésben beállítható az optimális pozícióba. Csak mérd le a kezedet a mellékelt színes kép alapján, állítsd be az ergonomikus tartozékot a színnek megfelelően, és máris élvezheted a rendszer nyújtotta előnyöket.

A Kensington SmartFit SoleMate Comfort 56153 ergonomikus memóriahabos lábtartó a Kensington szabadalmaztatott SmartFit rendszerével büszkélkedhet. A vállalat a fejlesztés során együttműködött az amerikai hadsereggel, és érdekes kapcsolatot fedezett fel. Együttesen megállapították, hogy a kézméret közvetlen összefüggést mutat más testméretekkel. Minden Kensington SmartFit termékcsomagban találsz egy mintakézrajzot a gyártótól, hogy könnyedén megtalálhasd az optimális ergonómiai beállításokat atermékcsalád minden egyes Kensington termékéhez 3 egyszerű lépésben:

Kensington SmartFit

1. Vidd véghez a méréseket és határozd meg a saját SmartFit színedet.

Az első lépés a mérés. Mindössze a Kensington termék vásárlásakor kapott kézminta rajzára van szükséged. A méréshez helyezd a tenyeredet a megjelölt területre. Ezután a középső ujjad hegyével könnyedén meghatározhatod a saját SmartFit színedet.

Kensington SmartFit

2. A Kensington SmartFit eszköz beállítása

A második lépés a Kenstington SmartFit segédeszköz megfelelő pozícióba állítása a megtalált színnek megfelelően. Nagy előnye, hogy ez a színbeállítás minden Kensington SmartFit termékre érvényes.

Kensington SmartFit

3. Élvezd az életet fájdalom nélkül

Ennyi az egész! Könnyű volt, ugye? Mostantól a Kensington SmartFit segítségével ergonomikusan konfigurált eszközödön kezdheted el a munkát, és élvezheted a fájdalommentes életet, illetve munkát.


Kensingtonról

A Kensington márka több mint 35 éve van jelen a számítástechnikai berendezések üzletágában. Így a szakemberek által világszerte megbízhatónak tartott minőségi termékekre támaszkodhatsz. A Kensington számítógépes kiegészítők széles választékát kínálja, hogy Te is produktívabb lehess a számítógépen végzett munka során, a dokkolóállomásoktól kezdve a számítógépes kábelzárakon, egereken és trackballokon át az egészséges munkakörnyezetet biztosító ergonomikus megoldásokig.


Paraméterek

Ergonómia
Csúszásgátlós felület, Magasságállítás, Állítható szög Kész!
Kiegészítők típusa
Lábalátét Kész!

Tulajdonságok

Ergonómia
Csúszásgátlós felület, Magasságállítás, Állítható szög Kész!

Típus

Kiegészítők típusa
Lábalátét Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kensington Solemate Comfort. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kensington Solemate Comfort. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kensington Solemate Comfort. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kensington Solemate Comfort.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ