Siguro kuchyňský robot

KENWOOD KCL95.004SI

Termékkatalógus
KENWOOD KCL95.004SI
Konyhai robotgép Kenwood Cooking Chef - teljesen fém ház, bolygóműves keverés, 1500 W teljesítmény, fém belső áttétel, rozsdamentes burkolat, 6,7 l-es keverőtál, 13 sebességfokozat, előre beállított programok, teljes fordulatszám szabályozás, automatikus receptek, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok dagasztószár, feltét habveréshez, flexi habverő és habverő kar, tömege 12 kg, mérete 37,8 × 41,3 × 33,6 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
Kód:  KENKR080 Termékszám:  0W20011358 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD KCL95.004SI

Szerezz magadnak örömöt az új KENWOOD KCL95.004SI konyhai robotgéppel. 1500 W-os motorral látták el, amely ideális akár professzionális felhasználásra is, képes akár nehezebb kenyértésztát is dagasztani. A motor teljesítménye könnyedén szabályozható 13 sebességi fokozatban, így az aktuálisan szükséges sebességet tudjuk beállítani. Hála a bolygómozgásnak, melynek során az alapanyagok keverésekor a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, biztosítva van az egyes összetevők tökéletes keveréke. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgépet ellátták egy tartós tállal, melynek űrtartalma 6,7 l, amely ideális minden többszemélyes háztartás számára. Olyan fontos tulajdonságai vannak, mint teljes fordulatszám szabályozás, előre beállítottt programok, teljesen fém ház és automatikus receptek. Eme KENWOOD konyhai robotgép külalakját ezüst szín egészíti ki.

Konyhai robotgép KENWOOD KCL95.004SI ...
Konyhai robotgép KENWOOD KCL95.004SI ...

KENWOOD KCL95.004SI konyhai robotgép alapvető jellemzői

  • A strapabíró KENWOOD konyhai robotgép nagyszerű segítőtárs lesz az ételek készítése során
  • 1500 W teljesítményű motorral szerelték
  • 13 sebesség közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A bolygómozgás ideális az alapos keveréshez
  • A keverőtál űrtartalma 6,7 l
  • Terméksorozat: Kenwood Cooking Chef
  • Olyan funkciókat támogat, mint habverés, keverés és dagasztás
  • Eme teljes mértékben fémből készült KENWOOD konyhai robotgép teljesen stabil működés közben
  • Igény szerint állíthatjuk be a munkatempót a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően
  • Böngészhetünk az automatikus programok között
  • Ezüst szín dobja fel nagyszerű külalakját

A remek KENWOOD KCL95.004SI konyhai robotgép tulajdonságai

A remek KENWOOD konyhai robotgépnek hála fejlesztheted főzési tudományod. Könnyedén felverhetjük vele a tojást, a tojásfehérjét, a tejszínhabot vagy a habot. Könnyedén készíthetünk vele önteteket, krémeket vagy töltelékeket. Gondoskodik róla, hogy a tökéletesen összedolgozott tészták kellően könnyűek és levegősek legyenek. Bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthetünk a dagasztó funkciónak köszönhetően. Tökéletesen megalkotja a kedvenc pizzánk, kenyerünk vagy desszertünk tésztáját.

Konyhai robotgép KENWOOD KCL95.004SI ...
Konyhai robotgép KENWOOD KCL95.004SI ...

Ismerd meg a lenyűgöző KENWOOD konyhai robotgép extra funkcióit

Eme KENWOOD KCL95.004SI konyhai robotgép nagy segítség egyaránt a hideg és meleg ételek készítése során is. Teljesen fém szerkezete biztosítja a stabilitást működés közben és a hosszú élettartamot. A munkatempót igény szerint állíthatjuk be a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően. A tartós KENWOOD Konyhai robotgép segítségével könnyebben és gyorsabban végzünk a feladatokkal.

A konyhai robotgép intelligens funkciói lenyűgöznek használat közben

Ez a konyhai robotgép, az intelligens funkcióinak köszönhetően garantálja, hogy felesleges erőfeszítés nélkül is élvezhetjük a sütés-főzést. A konyhai robotban található automatikus programok kész recepteket tartalmaznak ízletes desszertekhez és főételekhez egyaránt. A robotgép magától beállítja a teljesítményt, keverési intervallumot és a hőmérsékletet a tökéletes végeredmény érdekében. A strapabíró KENWOOD robotgép alkalmazkodik igényeinkhez, ezáltal nagyszerű segítőtársunk lesz a konyhában.

Konyhai robotgép KENWOOD KCL95.004SI ...
Konyhai robotgép KENWOOD KCL95.004SI ...

Ezen KENWOOD konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékok járnak hozzá, mint dagasztószár, feltét habveréshez, flexi habverő és habverő kar. A bőséges tartozéknak köszönhetően ezen KENWOOD KCL95.004SI konyhai robotgép többféle eszköz munkáját végzi el, ezzel rengeteg időt, pénzt és helyet tudunk megtakarítani.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

37,8 × 41,3 × 33,6 cm (Ma×Szé×Mé)

Súlya:

12 kg

Paraméterek

Keverőtál űrtartalma
6,7 l Kész!
Teljesítmény
1 500 W Kész!
Sebességfokozatok
13 Kész!

Anyag

Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Belső áttétel anyaga
Fém Kész!

Méret & súly

Mélység
33,6 cm Kész!
Szélesség
41,3 cm Kész!
Magasság
37,8 cm Kész!
Tömeg
12 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KENWOOD KCL95.004SI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD KCL95.004SI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KENWOOD KCL95.004SI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD KCL95.004SI.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ