AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

Always Fresh Krumplihámozó Kesztyű

Termékkatalógus
Always Fresh Krumplihámozó Kesztyű
5 1 értékelés
Zöldséghámozó - Kesztyű, vízálló, hideg és meleg vízhez egyaránt jó, egy méret, alkalmas a különböző méretű kezekre, narancs színű, 2 db
Kód:  CBL003a03 Termékszám:  B1545127
Always Fresh Krumplihámozó Kesztyű Megszűnt

Always Fresh Krumplihámozó Kesztyű

A krumplihámozás nem a legérdekesebb tevékenységek közé tartozik a konyhában, de van, ami nagyban megkönnyítheti ezt a munkát. Az Always Fresh Kumplihámozó Kesztyűje az egyértelmű bizonyíték erre. Ez valójában egy vízálló kesztyű, melyet lehet használni meleg és hideg vízben is. Segítségével pillanatok alatt megszabadulhatsz a burgonya, a sárgarépa, a retek vagy a növények héjától, anélkül, hogy a zöldségből egy kicsi is kárba veszne. Ezen kívül a kesztyűk mérete univerzális, így kiváló konyhai asszisztensnek minősülnek. 

Legfontosabb jellemzői

  • Gyors burgonyahámozás
  • Vízálló és meleg és hideg vízben is használható
  • Univerzális méretű

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ceramic Blade Rukavice na čištění brambor Always Fresh B1545127. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ceramic Blade Rukavice na čistenie zemiakov Always Fresh B1545127. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Keramikklinge Handschuhe Reinigung Immer frische Kartoffeln B1545127. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Keramikklinge Handschuhe Reinigung Immer frische Kartoffeln B1545127.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ