Shop roku Effaclar

KÉRASTASE Blond Spring Masque Duo 450 ml

Termékkatalógus
KÉRASTASE Blond Spring Masque Duo 450 ml
5 1 értékelés
Hajápoló szett - tartalma: hajsampon 250 ml és hajpakolás 200 ml
Kód:  KSVL1531 Termékszám:  3474636983964 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KÉRASTASE Blond Spring Masque Duo 450 ml

A KÉRASTASE egy kiváló minőségű francia hajkozmetikai márka, amelynek termékeit a legjobb fodrászokkal együttműködve fejlesztettek ki a különböző hajtípusok igényeinek kielégítése érdekében. A KÉRASTASE Blond Spring Masque Duo ajándékcsomag két minőségi hajápolót tartalmaz, amelyek világosított, melírozott, ősz vagy szőke haj ápolására szolgálnak. A Blond Absolu Bain Lumière Brightening sampon és a Blond Absolu Masque Ultra-Violet pakolás hialuronsavat és havasi gyopár kivonatát tartalmazzák. Ezek az összetevők hatékonyan táplálják, hidratálják és fényessé varázsolják a hajat. Ezenkívül a maszk semlegesítő ibolyaszínű pigmenteket tartalmaz, amelyek megszüntetik a nem kívánt sárga alaptónust, és segítenek megőrizni a platina szőke hűvös árnyalatát. A két termék hatásaiban kiegészíti és támogatja egymást. 

A KÉRASTASE Blond Spring Masque Duo ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű francia hajkozmetikumok készlete
  • Két csúcsminőségű termék a világosított, melírozott, ősz vagy szőke haj ápolására kifejlesztve
  • A KÉRASTASE Blond Spring Masque Duo csomag táplálja, hidratálja és fényessé varázsolja a hajat
  • Világosító sampon és hajmaszk hialuronsavval és alpesi köleskivonattal
  • A KÉRASTASE Blond Absolu Masque Ultra-Violet maszk semlegesítő lila pigmenteket tartalmaz
  • A nem kívánt sárga alaptónusok hatékony eltávolítása

KÉRASTASE Blond Absolu Bain Lumière sampon világosító hatással

A minőségi sampont világosított vagy melírozott szőke hajra tervezték, rendszeres használatával garantálja a vitalitást, a fényt és a szükséges hidratálást. A termékben lévő hialuronsav kisimítja és hidratálja a hajat, megerősíti és felfrissíti a hajszálakat. A KÉRASTASE Blond Absolu Bain Lumière sampon kíméletes formulája eltávolítja a szennyeződéseket, segítségével a haj teljes hosszában ragyogó szőke árnyalatú lesz. A havasi gyopár virágának antioxidánsai megakadályozzák a károsodást és védik a hajszálakat. 

Hatóanyagok:
Hialuronsav - feltölti és helyreállítja a hajszálakat, megakadályozza a töredezést
Havasi gyopár - antioxidáns hatású, védi a hajat a károsodástól

A használat módja:
Vidd fel a nedves hajra, habosítsd fel és alaposan öblítsd ki.

Tipp: 
A KÉRASTASE Blond Absolu Bain Lumière hatásának fokozása érdekében a sampont alkalmazd a Blond Absolu termékcsalád más termékeivel együtt.

Hajtípus:
Világosított, melírozott, ősz vagy szőke hajra.

KÉRASTASE Blond Absolu Masque Ultra-Violet a sárga alaptónus nélküli hajra

A hajmaszk kifejezetten világosított, melírozott, ősz vagy szőke hajra készült. A KÉRASTASE Blond Absolu Masque Ultra-Violet hajmaszk semlegesítő lila pigmenteket tartalmaz, amelyek eltüntethetik a nem kívánt sárga alaptónust, és segíthetnek megőrizni a platina szőke hűvös árnyalatát. A hialuronsav nemcsak világosító összetevő, hanem hidratálja is a hajat, a gyökerektől a hajvégekig. A Blond Absolu Masque Ultra-Violet egy minőségi pakolás, amely táplált, hidratált, gyönyörűen fényes, és mindenekelőtt a nemkívánatos sárga alaptónustól mentes frizurát biztosít. 

Hatóanyagok:
Hialuronsav - feltölti és helyreállítja a hajszálakat, megakadályozza a töredezést
Havasi gyopár - antioxidáns hatású, védi a hajszálakat a károsodástól
UltraViolet semlegesítők - azonnal megszünteti a szőke szín sárgás árnyalatait

A használat módja:
Vidd fel a samponnal kezelt és törölközőszáraz hajra. Masszírozd be a haj hosszába és a hajvégekbe. Hagyd hatni legalább 5 percig vagy tovább, attól függően, hogy milyen mértékben kívánod semlegesíteni a sárga árnyalatot. A pakolást különösen azokon a területeken alkalmazd, ahol semlegesíteni kell a nem kívánt alaptónusokat a hűvös szőke szín érdekében.

Tipp: 
A KÉRASTASE Blond Absolu Masque Ultra-Violet hatásának fokozása érdekében a pakolást a Blond Absolu termékcsalád más termékeivel együtt használd.

Hajtípus:
Világosított, melírozott, ősz vagy szőke hajra.

A készlet tartalma:
KÉRASTASE Blond Absolu Bain Lumière sampon, 250 ml
KÉRASTASE Blond Absolu Masque Ultra-Violet hajmaszk, 200 ml


Összetétel

A maszk: Aqua / Víz - Cetearyl Alcohol - Paraffinum Liquidum / Ásványolaj - Dipalmitoylethyl - Hydroxyethylmonium Methosulfate - Cetyl Esters - Cetrimonium Chloride - Citromsav - Sodium Benzoate - Sodium Hydroxide - Caprylyl Glycol - Salicylic Acid -. Ci 60730 / Acid Violet 43 - Limonene - Glycerin - Sodium Hyaluronate - Tocopherol - Ci 45100 / Acid Red 52 - Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract - Malva Sylvestris Flower Extract / Malva Sylvestris Flower Extract - Potassium Sorbate - Parfum / Parfüm - Parfüm - Tocopherol - Ci 45100 / Acid Red 52.

Sampon: Aqua / Water, Nátrium-lauril-szulfát, Glicerin, Kókusz-betain, Nátrium-klorid, Cocamide Mipa, Citromsav, Nátrium benzoát, Nátrium-hidroxid, Hexilén-glikol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium-klorid, Salicylic Acid, Limonene, Tokoferol, Leontopodium Alpinum virág/levél kivonat, Sodium Hyaluronate, Malva Sylvestris virágkivonat / mályva virágkivonat, Kálium-szorbát, Parfum / Fragrance.


Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Típus
Női Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KÉRASTASE Blond Spring Masque Duo 450 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÉRASTASE Blond Spring Masque Duo 450 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KÉRASTASE Blond Spring Masque Duo 450 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ