0% splátky Siguro MPLA315842

KÉRASTASE Nutritive

Termékkatalógus
KÉRASTASE Nutritive
Hajápoló szett - tartalma: Bain Satin 250 ml, Lait Vital 200 ml, Nectar Thermique 150 ml
Kód:  VLS12699 Termékszám:  9006101019522

KÉRASTASE Nutritive

A KÉRASTASE Nutritive kozmetikai ajándékszett a legjobb hajápoló termékeket tartalmazza, pontosabban a Bain Satin sampont, a Lait Vital kondicionálót és a Nectar Thermique hajápoló tejet. A Bain Satin sampon alkalmas a normál, a száraz és a vékony szálú haj számára. A terméket gyakori használatra tervezték. A benne található Cationic Polymer tartalmának köszönhetően, amely egy szilikon származék, sima és védett hajat biztosít. A végeredmény tehát puha, rugalmas és revitalizált haj. A Lait Vital kondicionáló egy olyan kozmetikai termék, amely kifogástalan ápolást és hidratálást nyújt. A különleges kondicionáló igazi energiával látja el és táplálja a normál és az enyhén száraz hajat.

A KÉRASTASE Nutritive ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Szett a kivételes hajápoláshoz
  • A puha, rugalmas, fényes és táplált hajért
  • KÉRASTASE Bain Satin sampon a normál, száraz és vékony szálú hajra
  • A Lait Vital kondicionáló kezeli és hidratálja a hajat
  • A Nectar Thermique hatóanyag megvédi a hajat a hőformázás során fellépő károsodástól
  • A KÉRASTASE Nutritive termékek ajándékdobozban érkeznek

Tökéletesen védi a hajat

A gazdag kondicionáló gondoskodik a táplált és ragyogó, gyönyörűen sima, rugalmas és lenyűgözően selymes hajról. A könnyed tápláló hajápoló az Irisome Complex komplexummal készült, amely stimulálja a haj táplálását és a hajgyökerektől a hajvégekig energizálja a hajszálakat. A Nectar Thermique hajápoló tejet a nagyon száraz haj általános kezelésére, táplálására és kisimítására tervezték. Ugyanakkor a termék megbízható védelmet nyújt az olyan hővel járó hajformázás során fellépő hővel szemben, mint például a hajvasalás, hajsütés vagy hajszárítás. A hajápoló tej belülről erősíti meg a hajszálakat és természetes ragyogást kölcsönöz. A KÉRASTASE Nutritive készletével valóban egyedülálló hajápolást élvezhetsz.

Hatóanyagok - Bain Satin:
A dosage gluco-active 2 a fehérjék, a lipidek és a glükóz optimális mennyiségét kombinálja, hogy megőrizze a haj természetes tápláltságát.

Hatóanyagok - Lait Vital:
Az Irisome Complex nőszirom kivonatot tartalmaz, hogy megvédje a hajat az oxidációtól.
A fehérjék kompenzálják a tápanyagok hiányát és a haj elengedhetetlen alkotóelemei, amelyek a haj simaságáért és tápláltságáért felelnek.
A lipidek megvédik a hajszálakat a kiszáradástól és megülnek a hajszálak felületén, így fokozzák a haj természetes védőképességét.

Hatóanyagok - Nectar Thermique:
A méhpempő kivonat a lipidekkel, fehérjékkel és szénhidráttal együtt védi meg a hajat a hőformázás káros hatásaival szemben illetve az UV sugárzás hatása ellen is.
A szénhidrát koncentrátum gondoskodik a haj vitalitásáról, védelmet nyújt a hajszálak felületének és helyreállítja a haj ragyogását és puhaságát.

Alkalmazás - Bain Satin:
Vidd fel a nedves hajra, majd alaposan öblítsd ki. Ismételd meg a folyamatot amennyiben szükséges.

Alkalmazás - Lait Vital:
Vigyél fel 1-2 diónyi mennyiséget a nedves hajra. Hagyd hatni 2-3 percig, majd alaposan öblítsd le.

Alkalmazás - Nectar Thermique:
Masszírozz be egy kis mennyiségű terméket gyengéden a haj egész hosszába, elsősorban a hajvégekre és a száraz részekre koncentrálj. Gyengéden fésüld át a hajadat, nem igényel kiöblítést. Ezt követően folytasd a hajformázással, használj hajszárítót, hajvasalót vagy hajsütővasat.

Összetevők - Bain Satin:
Aqua / Water - Sodium Laureth Sulfate - Sodium Chloride - Dimethicone - Coco-Betaine - Cyclodextrin - Glycerin - Ppg-5-Ceteth-20 - Sodium Benzoate - Isostearyl Neopentanoate - Salicylic Acid - Carbomer - Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride - Linalool - Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein - Limonene - Glyceryl Linoleate - Safflower Glucoside - Butylphenyl Methylpropional - Glyceryl Oleate - Iris Florentina / Iris Florentina Root Extract - Glyceryl Linolenate - Sodium Hydroxide - Citric Acid -Parfum / Fragrance.

Összetevők - Lait Vital:
Aqua / Water - Cetearyl Alcohol - Glycerin - Cetyl Alcohol - Stearalkonium Chloride - Ceteareth-33 - Octyldodecanol - Hydroxypropyl Guar - Amodimethicone - Alcohol - Sodium Pca - Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein - Chlorhexidine Digluconate - Linalool - Benzyl Alcohol - Hydroxycitronellal - Hexyl Cinnamal - Citronellol - Trideceth-6 - Glyceryl Linoleate - Alpha-Isomethyl Ionone - Geraniol - Coumarin - Safflower Glucoside - Glyceryl Oleate - Citric Acid -Cetrimonium Chloride - Iris Florentina / Iris Florentina Root Extract - Glyceryl Linolenate - Parfum / Fragrance.

Összetevők - Nectar Thermique:
Aqua / Water - C13-16 Isoparaffin - Propylene Glycol - Dimethicone - Triethanolamine - Phenoxyethanol - Peg/Ppg-17/18 Dimethicone - Carbomer - Potato Starch Modified - Behentrimonium Chloride - Hydroxypropyl Guar - Caprylyl Glycol - Polyquaternium-4 - Amodimethicone - Poly(Linseed Oil) - Linalool - Butylphenyl Methylpropional - Benzophenone-4 - Hexyl Cinnamal - Benzyl Salicylate - Benzyl Alcohol - Citronellol - Alpha-Isomethyl Ionone - Trideceth-6 -2-Oleamido-1,3-Octadecanediol - Xylose - Hydroxycitronellal - Coumarin - Limonene - Iris Florentina / Iris Florentina Root Extract - Cetrimonium Chloride - Royal Jelly / Royal Jelly Extract - Parfum / Fragrance.


Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Haj típusa
Normál Kész!
Űrtartalom
600 ml Kész!
Terméktípus
Kiöblítendő Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum, Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
600 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Kiöblítendő Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÉRASTASE Nutritive. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KÉRASTASE Nutritive.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ