Kinetikus homok 340 g -Dino szett

Termékkatalógus
Kinetikus homok 340 g -Dino szett
5 3 értékelés
Kreatív szett - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5961b Termékszám:  ASRT778988119365

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kinetikus homok 340 g -Dino szett Megszűnt

Kinetikus homok 340 g -Dino szett

A Kinetikus Homok - Dino szett kreatív játéka nem csak a gyerekeknek, hanem az egész családnak örömet okoz majd. A készlet finom, színes homokot tartalmaz, amelynek nagyon kellemes az érintése. A doboz belsejét játéktérnek alakították ki. A dinoszaurusz formákat használva a gyerekeknek lehetősége van narancssárga vagy kék színű dínó karaktereket létrehozni. A homok különbözőképpen formálható, alkalmas préseléshez vagy építhetsz belőle homokvárat, esetleg más formákat is. A gyermekek a homokkal való játék során nem csupán szórakozást és örömet élhetnek át, hanem a relaxálás és a kreatív játék terápiás és stresszűző hatását is. Emellett a kinetikus homok támogatja a gyermekek képzelőerejének és készségeinek fejlődését és fokozza a a finom motoros készségeket és a kreativitást.

Főbb előnyei

  • Minőségi kreatív kinetikus homok
  • A doboz belse játéktér
  • Színes dinoszaurusz formák
  • Terápiás és stresszűző hatás
  • A kreativitás, a készségek és a finom motoros készségek fejlesztése
  • Speciális kötőanyag található a homokban
  • Egyszerű tisztítás
  • Nem toxikus és ártalmatlan anyagokból

Egyedülálló kinetikus homok

A puha kinetikus homok 98% homokból és 2% speciális kötőanyagból áll. A speciális kötőanyag szabadalmaztatott technológiával rendelkezik, aminek köszönhetően a homok soha nem szárad ki és kitűnően tapad. Tisztántartása igazán könnyű, mert az anyag részecskéi egymáshoz tapadnak, és nem a kezedhez. Alkalmas az allergiás gyermekek számára is, hiszen nem tartalmaz glutént, búzát, port, emellett egészségre ártalmatlan és nem mérgező anyagból készült. Ez a kreatív készlet nagyszerű játékot biztosít a gyerekeknek, amit hosszú órákon át élvezhetnek, egyszerűen le se akarják majd tenni.

A csomag tartalma:

  • 170 g narancssárga homok
  • 170 g kék homok
  • 2 dinoszaurusz forma
  • 2 dinoszaurusz fosszília
  • 1 kalapács

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kinetikus homok 340 g -Dino szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kinetický písek - Box 340 g Tématická sada dino. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kinetický piesok - Box 340 g Tematická sada dino. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreativset Kinetischer Sand - Box 340 g Thematischer Satz von Dino. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreativset Kinetischer Sand - Box 340 g Thematischer Satz von Dino.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ