0% splátky Siguro 30 dnů na vrácení

KingCamp Desert 300 beige

Termékkatalógus
KingCamp Desert 300 beige
5 1 értékelés
Hálózsák - múmia, három évszakos, uniszex, 100% polyester töltelék, komfort hőmérséklet 5 °C, max. testmagasság 205 cm, hossza összecsomagolva 35 cm, átmérője összecsomagolva 23 cm, oliva kivitel, tömege 1600 g
Kód:  SPTking30 Termékszám:  6927194783981

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KingCamp Desert 300 beige

A KingCamp Desert 300 hálózsák

Szeretsz a szabad ég alatt aludni, de nincs felszerelésed? Akkor örülni fogsz a KingCamp Desert 300 hálózsáknak, amely átlagon felüli kényelmet nyújt. A hálózsák férfiaknak és nőknek készült. A három évszakos hálózsák a legnagyobb kényelmet biztosítja, mivel tavasztól őszig használhatod. A KingCamp Desert 300 hálózsák komfort hőmérséklete 5 °C körül van. Gond nélkül illik 205 cm maximális magasságú személyeknek. A múmia hálózsák minimális hőszivárgást biztosít, mivel követi a testalkatodat.

A KingCamp Desert 300 hálózsák legfontosabb jellemzői

  • A KingCamp Desert 300 férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas
  • A hálózsák töltetét 100% poliészter alkotja
  • A KingCamp Desert 300 hálózsák népszerű múmia alakú
  • A három évszakos hálózsákok közé tartozik
  • A maximális testmagasság 205 cm
  • Az extrém hőmérséklet eléri a -15 °C-ot
  • KingCamp Desert 300 olívazöld színben kapható

A KingCamp Desert 300 hálózsák könnyen becsomagolható utazáshoz

A hálózsák könnyű összehajtásáról az Oxford anyagból készült szövet tömörítőzsák gondoskodik. Minimalista formájú, 35 × 23 cm-es méretre hajtogatható. 1,6 kg-os tömegét nem is fogod érezni. Kompakt méreteinek és alacsony tömegének köszönhetően könnyen hordozható. Használhatod túrázáshoz, kempingezéshez, horgászáshoz, hegymászáshoz és egyéb szabadtéri tevékenységekhez. Ha a táska beszennyeződik, könnyen kimosható mosógépben vagy kézzel.

KingCamp Desert 300


KingCamp Desert 300


A KingCamp Desert 300 hálózsák múmia alakú

A KingCamp Desert 300 hálózsák népszerű múmia alakú. Mérete kb. 215 × 80 × 55 cm. Elég meleget és kényelmes alvást kínál. Ergonomikus formája maximális kényelmet biztosít. A KingCamp Desert 300 hálózsákban egy beépített tépőzáras zseb található az értéktárgyak, például a mobiltelefon vagy az óra tárolására. A KingCamp Desert 300 hálózsákot három évszakos használat jellemzi. A komfort hőmérséklet 0 és 5 °C között mozog, az extrém hőmérséklet pedig eléri a -15 °C-ot.

A KingCamp Desert 300 kiváló minőségű kidolgozással büszkélkedhet

A KingCamp Desert 300 hálózsák külső anyaga 100% 210T Diamond Ripstop poliészter, amely nagy szakadásállósággal büszkélkedhet. Víztaszító tulajdonságokkal is rendelkezik, hogy alvás közben szárazon tartson. A bélés 100% 240T poliészter, amely nagyon puha és kíméli a bőrt. A KingCamp Desert 300 hálózsák közepe 100% pamuttal van töltve. Ez kellemesen felmelegít. Előnye a jó légáteresztő képesség és a kiváló izzadságelnyelés. Még ha éjszaka meg is izzadsz, a hálózsák akkor is kényelmes klímát biztosít. A hálózsák kétirányú cipzárral, steppelt szerkezettel és szigetelt lábrésszel is büszkélkedhet, hogy megtartsa a meleget. A fejrészben van hely a kedvenc párnád elhelyezésére.

KingCamp Desert 300


KingCamp Desert 300

Kényelmes szállítás

A KingCamp Desert 300 hálózsák egy kompressziós hordtáskával van felszerelve, amely a hálózsákot egy nagyon kompakt csomaggá alakítja, amelyet könnyen eltehetsz a hátizsákba.

KingCamp Desert 300

Állítható fejrész

A KingCamp Desert 300 hálózsák fejrészét igény szerint behúzhatod, hogy a hideg ne jusson be, illetve a meleg ne távozzon.

KingCamp Desert 300

Meleg és extra könnyű

A KingCamp Desert 300 hálózsákot alacsony tömeg és nagyszerű hőérzet jellemzi.

KingCamp Desert 300



Paraméterek

Használat
Uniszex Kész!
Töltelék
100% polyester Kész!
Max. magasság
205 cm Kész!
Komfort hőmérséklet
5 °C Kész!

Alkalmazás

Max. struktúra

Max. magasság
205 cm Kész!

Hőmérsékleti tartományok

Komfort hőmérséklet
5 °C Kész!
Hőmérsékleti limit
0 °C Kész!
Extrém hőmérséklet
-15 °C Kész!

Tömeg

Tömeg
1 600 g Kész!

Méret - csomagolatlan

Hossz (kicsomagolva)
215 cm Kész!
Szélesség (kicsomagolva)
80 cm Kész!

Méret - csomagolt

Átmérő (összecsomagolva)
23 cm Kész!
Hossz (összecsomagolva)
35 cm Kész!

Szín

Szín
Oliva Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KingCamp Desert 300 beige Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KingCamp Desert 300 beige. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KingCamp Desert 300 beige.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ