AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

KingCamp Oxygen 200M pink

Termékkatalógus
KingCamp Oxygen 200M pink
5 1 értékelés
Hálózsák - négyszögletes, nyári, uniszex, 100% polyester töltelék, komfort hőmérséklet 17 °C, max. testmagasság 170 cm, hossza összecsomagolva 34 cm, átmérője összecsomagolva 19 cm, rózsaszín kivitel, tömege 1000 g
Változat
Kód:  SPTking21 Termékszám:  6951157471462

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KingCamp Oxygen 200M pink

KingCamp Oxygen 200M hálózsák

Szeretsz többnapos túrákat tenni, de nincs meg a szükséges felszerelésed? Akkor örömet szerez neked a KingCamp Oxygen 200M hálózsák, amely átlagon felüli kényelmet nyújt. A hálózsákmodell férfiaknak és nőknek egyaránt megfelel. A hálózsák töltete üreges szálakból áll. Az üreges szálak képesek megbirkózni a nedvességgel, kiemelkedő tartóssággal rendelkeznek, és nem okoznak komplikációkat az allergiásoknak. A nyári hálózsáknak köszönhetően a nyári expedíciók során a maximális kényelemben lesz részed. A KingCamp Oxygen 200M komfort hőmérséklete 17 °C. Egy 170 cm maximális magasságú személy kényelmesen kialhatja magát benne. A takaró alakú hálózsák inkább kevésbé igényes használatra alkalmas. Előnye a szabadabb mozgás lehetősége.

A KingCamp Oxygen 200M hálózsák legfontosabb jellemzői

  • A KingCamp Oxygen 200M férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas
  • A hálózsák töltete üreges szálakból áll
  • KingCamp Oxygen 200M népszerű takaró formájú
  • A nyári hálózsákok közé tartozik
  • A maximális testmagasság 170 cm
  • Az extrém hőmérséklet eléri a 4 °C-ot
  • KingCamp Oxygen 200M rózsaszínben kapható

A KingCamp Oxygen 200M hálózsák könnyen becsomagolható utazáshoz

A KingCamp Oxygen 200M hálózsák könnyű összehajtásáról az utazótáska gondoskodik. Minimalista formájú, 34 × 19 cm-es méretre hajtogatható. 1,2 kg-os tömegét nem is fogod érezni. Kompakt méreteinek és alacsony tömegének köszönhetően könnyen hordozható. Használhatod túrázáshoz, kempingezéshez, horgászáshoz, hegymászáshoz és egyéb szabadtéri tevékenységekhez. Ha a táska beszennyeződik, könnyen kimosható mosógépben vagy kézzel.

KingCamp Oxygen 200M


KingCamp Oxygen 200M


KingCamp Oxygen 200M hálózsák takaró alakú

A KingCamp Oxygen 200M hálózsák népszerű takaró alakú. Mérete kb. 180 × 75 cm. Elég meleget és kényelmes alvást kínál. Ergonomikus formája maximális kényelmet biztosít. A KingCamp Oxygen 200M hálózsákban egy beépített tépőzáras zseb található az értéktárgyak, például a mobiltelefon vagy az óra tárolására. Nagyon praktikus, hogy az alsó rész kinyitható a lábak számára. A KingCamp Oxygen 200M hálózsákot nyári használat jellemzi. A komfort hőmérséklet 13-17 °C körül mozog, az extrém hőmérséklet pedig eléri a 4 °C-ot.

A KingCamp Oxygen 200M minőségi kidolgozással büszkélkedhet

A KingCamp Oxygen 200Mhálózsák külső anyaga 100% 190T poliészter, amely nagy szakadásállósággal büszkélkedhet. A béléshez 100% poliésztert választottak, amely puha és kellemes a tapintása. A KingCamp Oxygen 200M hálózsák közepe üreges szálakkal van töltve. Ez kellemesen felmelegít. Továbbá a könnyű bezárásért a hálózsák kétirányú cipzárral rendelkezik. A hálózsák teljesen szétnyitható, és szőnyegként vagy takaróként használható. Biztosan értékelni fogod a vízálló kialakítást és a felakasztás lehetőségét a részét képző hurkok segítségével.

KingCamp Oxygen 200M


KingCamp Oxygen 200M

Kényelmes szállítás

A KingCamp Oxygen 200M hálózsák egy szállítótáskával van felszerelve, amely a hálózsákot egy nagyon kompakt csomaggá alakítja, amelyet könnyen eltehetsz a hátizsákba.

KingCamp Oxygen 200M

Védelem a kinyílás ellen

Hogy a cipzár alvás közben ne nyíljon ki véletlenül, a KingCamp Oxygen 200M hálózsák tépőzárral van ellátva, amely megakadályozza ezt.

KingCamp Oxygen 200M

Vízálló szövet

A KingCamp Oxygen 200M hálózsák külső anyaga és bélése poliészterből készült, amely vízálló és ellenáll a mechanikai sérüléseknek.

KingCamp Oxygen 200M



Paraméterek

Használat
Uniszex Kész!
Évszak
Nyári Kész!
Töltelék
100% polyester Kész!
Max. magasság
170 cm Kész!
Komfort hőmérséklet
17 °C Kész!

Alkalmazás

Használat
Uniszex Kész!
Évszak
Nyári Kész!
Töltelék
100% polyester Kész!

Max. struktúra

Max. magasság
170 cm Kész!

Hőmérsékleti tartományok

Komfort hőmérséklet
17 °C Kész!
Hőmérsékleti limit
13 °C Kész!
Extrém hőmérséklet
4 °C Kész!

Tömeg

Tömeg
1 000 g Kész!

Méret - csomagolatlan

Hossz (kicsomagolva)
180 cm Kész!
Szélesség (kicsomagolva)
75 cm Kész!

Méret - csomagolt

Átmérő (összecsomagolva)
19 cm Kész!
Hossz (összecsomagolva)
34 cm Kész!

Szín

Szín
Rózsaszín Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

Termékek: KingCamp Oxygen 200M 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KingCamp Oxygen 200M pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KingCamp Oxygen 200M pink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KingCamp Oxygen 200M pink.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ