AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Klarstein 35W Pure Vita - fekete

Termékkatalógus
Klarstein 35W Pure Vita - fekete
5 1 értékelés
Légtisztító - 35 W fogyasztás, 35 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, szén szűrő, időzítő, teljesítményszabályozás és levegő ionizálás
Kód:  KLAZV027 Termékszám:  4260359389447 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein 35W Pure Vita - fekete

Az elegáns fekete színben készült Klarstein Vita Pure légtisztító segítségével valóra válthatod álmodat, amelyben tiszta és egészséges levegőre vágysz, amelyet öröm belélegezni. Az aktív szénszűrő eltünteti a kellemetlen szagokat, és a beépített két UV lámpa sterilizálja a levegőt, így hipoallergén környezetet teremt. A Vita Pure beépített ionizálója segítségével a negatív ionok kibocsátása révén összegyűjti még a legapróbb porszemcséket is.

A Klarstein Vita Pure fekete légtisztító főbb jellemzői

  • Az aktív szenes szűrő megszünteti a kellemetlen szagokat
  • Az  ionizáló a legapróbb porszemcséket is magához vonzza
  • Az UV lámpa sterilizálja a levegőt
  • A Vita Pure egyszerű és elegáns megjelenése minden helyiséget feldob

Tiszta levegő és egyszerű karbantartás

A Klarstein Pure Vita Klarstein légtisztító aktív szenes szűrője gond nélkül összegyűjti a szennyeződéseket, és megszünteti a kellemetlen szagokat. A szoba levegője egészségesebb lesz, ez elsősorban az allergiában és légzőszervi betegségekben szenvedők számára jó hír. A friss levegő jó hatással van a koncentrációra és elmulasztja a kezdeti fáradtságot, így kedvező hatásait az irodai dolgozók is értékelni fogják. Az aktív szenes szűrő élettartama egy év, karbantartása is egyszerű, elég kiporszívózni, vagy szükség esetén vízben mosható. Az ionizáló a levegőt negatív ionokkal tölti fel, ezek a porrészecskéket magukhoz vonzzák. A Vita Pure légtisztító hatékonyan távolítja el a levegőből a port, hipoallergén környezetet teremt az allergiában szenvedők és az asztmások számára. Az időzítő három funkciós, és a készülék működésének intenzitása három fokozatban állítható. A Klarstein tökéletesen tiszta és egészséges környezetet biztosít.

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
35 W Kész!
Ajánlott szobaméret
35 m2 Kész!
Maximális zajszint
60 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
30 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
35 W Kész!
Ajánlott szobaméret
35 m2 Kész!
Maximális zajszint
60 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
30 dB(A) Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
Szén Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Klarstein 35W Pure Vita - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Vita Pure 35W - černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Klarstein Vita Pure 35 W - čierny.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ