0% splátky Siguro Shop roku

Kona Hei Hei

Termékkatalógus
Kona Hei Hei
5 1 értékelés
Mountain bike - váz anyaga: alumínium, 12 sebességfokozat, SRAM GX Eagle váltó, rugózott, 120 mm felfüggesztés, Shimano MT401 fékek, tömege: 14 kg
Kód:  SPTKONA16nad Termékszám:  SPTKONA16nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kona Hei Hei

A(z) Kona Hei Hei kerékpár kiváló választás, ha rövidebb vagy hosszabb túrákat tervezel. Arculatát tekintve ez egy mountain bike (MTB) kerékpár. Elsődlegesen könnyebb terepen és erdei ösvényeken jeleskedik. A mountain bike váza kényelmesebb háttartást tesz lehetővé, így az emelkedőknél a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni és az első kerék sem emelkedik a levegőbe. A(z) Kona kerékpárja 12 fokozattal rendelkezik. A köpenyek mérete 29". Ebből kifolyólag szépen kisimítja az út egyenetlenségeit, így nagyobb komfortot biztosít.

A(z) Kona Hei Hei univerzális kerékpár legfőbb jellemzői

  • A(z) MTB kerékpár 12 fokozattal rendelkezik
  • A váz ellenálló alumíniumból készült
  • A mountain bike (MTB) kerékpár terepre és erdei ösvényekre ajánlott
  • Hatékony hidraulikus tárcsafékek
  • Maximális terhelhetősége: 110 kg
  • A köpeny átmérője: 29"
  • Teleszkópos kerekek
  • A(z) Kona Hei Hei bicikli össztömege: 14 kg

A(z) Kona Hei Hei anyaga és menettulajdonságai

A váz alumínium-csövekből készült. Erről a modern anyagról elmondható, hogy szinte súlytalan és ellenálló. Ráadásul a rozsda sem árthat neki. Terhelhetősége: 110 kg. A(z) Kona Hei Hei teljes lengéscsillapítással rendelkezik, így nehéz terepen is komfortos. A villa rugóútja 120 mm, így eredményesen tompítja az apróbb úthibákból származó rezgéseket. A lengéscsillapítók használata komfortos, de erőt veszítünk velük. Ezért, a hátsó csillapítás rögzíthető (lockout). A(z) Kona kerékpárját hidraulikus tárcsafékekkel szerelték fel. Az első és hátsó tárcsa átmérője 180 mm illetve 160 mm, amely ideális fékerőt biztosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kona Hei Hei Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kona Hei Hei. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kona Hei Hei.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ