0% splátky Siguro 0% splátky Siguro

Kona Mahuna

Termékkatalógus
Kona Mahuna
Mountain bike - váz anyaga: alumínium, 10 sebességfokozat, Shimano Deore váltó, rugózás nélküli, Shimano hydraulic fékek, tömege: 17,5 kg
Kód:  SPTKONA43nad Termékszám:  SPTKONA43nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kona Mahuna

A(z) Kona Mahuna kerékpár nagyszerű választás, ha sok időt tervezel a nyeregben tölteni. Ez egy mountain bike kerékpár. Leginkább közepesen nehéz terepen emelkednek ki pozitívumai. Az MTB váza aerodinamikusabb tesstartást tesz lehetővé, így az emelkedőknél a lábaink nagyobb erőt tudnak kifejteni. A(z) Kona által megálmodott kerékpár összesen 10 áttételi fokozattal rendelkezik. A kerekek átmérője 29". Ebből adódóan képes kisimítani a kisebb egyenetlenségeket, így nagyobb komfortot biztosít.

A(z) Kona Mahuna univerzális kerékpár főbb tulajdonságai

  • A(z) MTB kerékpár 10 fokozattal rendelkezik
  • A váz ellenálló alumínium-csövekből épül fel
  • Az MTB kerékpár terepre a legalkalmasabb
  • Kiváló hidraulikus tárcsafékek
  • Max. terhelhetősége: 110 kg
  • A kerék átmérője: 29"
  • Hardtail (rugózás nélküli) kerékpár
  • Rögzíthető (lockout) felfüggesztés
  • A(z) Kona Mahuna kerékpár súlya: 17,5 kg

A(z) Kona Mahuna menettulajdonságai és anyaga

A kerékpár váza alumínium-csövekből készült. Erről a modern anyagról elmondható, hogy nagyon könnyű és nagyon ellenálló. Ráadásul a rozsdától sem kell félteni. Maximális terhelhetősége: 110 kg. A villa rugóútja 100 mm, így eredményesen tompítja az apróbb úthibákból származó mikrorezgéseket. A lengéscsillapítók használata komfortos, de erőt veszítünk velük. Ebből kifolyólag, az első kerék villája zárolható. A(z) Kona kerékpárját hidraulikus tárcsafékekkel látták el. Az első és hátulsó tárcsafék átmérője 180 mm illetve 160 mm, amely kiváló hatásfokot garantál.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kona Mahuna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kona Mahuna. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kona Mahuna.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ