Shop roku Akvizice ApF HU

Koss KEB/15i - piros

Termékkatalógus
Koss KEB/15i - piros
4,0 12 értékelés
Fej-/fülhallgató - hallójáratba helyezhető, fény, 18-20000Hz, három különböző méretű fülpárna
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  JK305gl1 Termékszám:  KEB15i Red

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Koss KEB/15i - piros

 

 

Tapasztald meg a Koss legendás minőségét. Ez a stílusos kialakítású, minőségi hangátvitelű, mikrofonos fülhallgató, amelyhez rendkívül jutányos áron juthatsz! Frekvenciatartománya 18Hz- től 20 kHz-ig terjed, így teljes egészében kiélvezhetsz minden magas hangot, és mély basszust. Mindezen tulajdonságok - 110 dB-s érzékenység mellett - tökéletes hangreprodukciót biztosítanak.

A felszereltségbe tartozó szilikonpárnák három különböző méretben érkeznek hozzád, így nem kell aggódod amiatt, hogy nem illeszkednek teljesen a füledbe, vagy óvatlan pillanatokban kiesnek abból. A fülhallgató szintén kiválóan tudja szigetelni a környezeti zajokat, amelyet biztosan Te is értékelni fogsz - főleg tömegközlekedésen. Kábele 120 cm hosszú, és rendelkezik egy mikrofonnal, illetve az irányítást megkönnyítő gombokkal.

Amikor megvásárolod a fülhallgatót, egy élettartam garanciát is kapsz hozzá a gyártótól. Mi lehet ennél nagyobb biztosítéka a minőségnek?

Paraméterek

Szín
Fehér, Piros Kész!

Szín

Szín
Fehér, Piros Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Koss KEB/15i - piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss KEB/15i červená (doživotní). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Koss KEB/15i červená (doživotné). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss KEB/15i Rot (Lebenslänglich).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ