Automata kávéfőző KRUPS Latt'espress EA829E

Termékkatalógus
Automata kávéfőző KRUPS Latt'espress EA829E
4,6 5 értékelés
Automata kávéfőző - 15 bar nyomás, 1450 W, 1,7 literes kivehető víztartály, integrált és kivehető tejtartály, cappuccino one-touch, fém kúpos daráló, LCD kijelző, automatikus tisztítás, ezüst színű
Kód:  KRUES004 Termékszám:  EA829E Gyártó honlapja:

Automata kávéfőző KRUPS Latt'espress EA829E

Tökéletes cappuccino egyetlen érintéssel? Ez nem a jövő zenéje, ez a nagyszerű KRUPS Latt'Espress kávéfőző. Kényeztesd magad egy tökéletesen főzött kávéval és a legfinomabb tejhabbal, otthon. A 1,7 literes víztartály biztosítja, hogy a készülékkel rengeteg kávét főzhess. Az integrált eltávolítható tejtartály lehetővé teszi, hogy a maradék tejet a hűtőben tárolja kellemetlenségek nélkül. A fém kúpos daráló tökéletesen őrli le kedvenc kávédat, majd csak várnod kell, amíg a 15 bar nyomású fúvóka fantasztikus tejhabot készít. Csak egy érintés, és a KRUPS Lattespress kávézói minőségű kávét varázsol számodra!

le
Dostatečný tlak

A legerősebb tömörítés

Ahhoz, hogy a kávé a legtöbb ízt és aromát magában foglalja, megfelelő gőz és tömörítés szükséges. A KRUPS Latt'Espress hidraulikus tömörítéssel, 30kg/cm2 nyomással tömöríti a kávét a lehető legintenzívebb íz- és aromaélmény eléréséért.

le
Snadné čištění

Hosszabb tisztaság

Szeretnéd úgy készíteni kávédat, hogy a kávéfőződ miatt soha ne kelljen aggódnod? Ha KRUPS Latt'Espresst választod, nem lesz okod az aggodalomra. A készüléket forralóját nem kell manuálisan tisztítani, újra beállítani és zsírtalanítani, amely a versenytársaknál heti vagy havi egy kézi tisztítást jelent.

le
Přesný mlýnek

Precíz daráló

A daráló mindenféle követelménynek tökéletesen eleget tesz. A készülék a kimért mennyiségű kávét pontosan ledarálja, és ha szükséges, az őrlési idő bővítése vagy csökkentése is könnyedén kivitelezhető.

le
Vejde se všude

A legkisebb a világon

A KRUPS Latt'Espress minden konyhában remekül mutat. A kávéfőző legnagyobb előnye versenytársaihoz képest a forraló, mely előkészíti kávédat és a Thermoblock, ahol a víz felmelegítése történik.

le
Spolehlivý

Megbízható és minőségi

A KRUPS Latt'Espress egy Franciaországban gyártott német márka. A minőség és a teljesítmény növekedése a német piacon a díjnyertes minőség és dizájn formájában látható. A kávéfőző hibátlan működése és megbízhatósága miatt különösen ajánlott minden igényes kávéfogyasztó számára.

le
Integrovaná nádoba na kávová zrna

Integrált kávébab tartály

Az integrált tartály 250 gramm kávébab számára biztosít elegendő helyet, melyből egyszeri töltéssel rengeteg kávé készíthető. A kifolyó alatti magasított helynek köszönhetően nagyobb poharakat is felhasználhatsz. A készülék az ideális 70 fokon készíti el kedvenc italodat. A vezérlőberendezés egyszerűen kezelhető az LCD kijelzőn.

le
Snadná údržba

Egyszerű karbantartás

Az ideális hőmérséklet beállításához három hőfok áll rendelkezésedre. Ennek köszönhetően mindig ízlésed szerinti kávét főzhetsz. A karbantartást nagyban megkönnyíti az automatikus tisztítás, amellyel együtt egy vízszűrő biztosítja a tökéletes tisztasággal készült italt. Három karbantartó rendszer áll rendelkezésedre: öblítés, tisztítás és vízkőmentesítés.


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 450 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,7 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!
Ital tulajdonságok
Kávé intenzitás beállítása Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
36,3 cm Kész!
Szélesség
29,5 cm Kész!
Magasság
39 cm Kész!
Tömeg
7,8 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
11,7 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!
Több paraméter

A német KRUPS márka először 1846-ban jelent meg, amikor Robert Krups híressé vált formatervezett, csúcsminőségű mérlegeiről. Az 1950-es években KRUPS felfedezte a kávé varázsát, és megalkotta a legendás ONKO elektromos kávéfőzőket. Az elmúlt ötven évben a KRUPS kávéfőzők fejlesztése alatt a márka számos egyedülálló modellt, technikai megoldást alkotott, és ezt az irányt követi a mai napig. Az egyik kávéfőző modelljüket öntisztító gőzölős fúvókával láttak el. A KRUPS nemcsak kávéfőzőket, de minőségi kávéőrlőket és tejhabosítókat is kínál.

Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Automata kávéfőző KRUPS Latt'espress EA829E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS Latt’espress EA829E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KRUPS Latt’espress EA829E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS Latt´espress EA829E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS Latt´espress EA829E.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ