Shop roku Siguro kuchyňský robot

NESPRESSO KRUPS Citiz XN740510

Termékkatalógus
NESPRESSO KRUPS Citiz XN740510
4,5 2 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1260 W teljesítmény, 1 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, beállítható vízmennyiség, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 13 cm széles, 37,2 cm magas, 27,8 cm mély, 3,35 kg, piros színű
Kód:  KRUNES09 Termékszám:  XN740510

NESPRESSO KRUPS Citiz XN740510


Készítsen professzionális minőségű kávét otthona kényelmében

Készítsen professzionális minőségű kávét otthona kényelmében. A Nespresso Citiz kávéfőzővel aromás, valódi eszpresszót készíthet. A tökéletes minőséget a 19 bar nyomású szivattyú garantálja. Speciális kávéfőző rendszere automatikusan szabályozza a vízhőmérsékletet és a kapszulákon keresztül átfolyó víz mennyiségét, hogy tökéletesen gazdag és selymes habot kapjon. A Nespresso kávéfőző gép mindössze 25 másodperc alatt melegszik fel, így kávéja pillanatokon belül elkészülhet.


Tökéletes tejeskávé

Elegáns kialakításának köszönhetően a Nespresso kávéfőző minden konyhában jól mutat és kompakt méretének hála kis helyen is elfér. A készülék használata igen egyszerű, hiszen kedvenc italát csupán egyetlen gombnyomással elkészítheti. 


Energiatakarékos kávéfőző


Az 1 literes, eltávolítható víztartály még könnyebbé teszi a kávéfőzést és a különálló alkatrészeinek karbantartása igen egyszerű. A Nespresso Citiz 9 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol, így ennek köszönhetően 40%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint az A energiabesorolású készülékek. 


A Nespresso Club előnyei

 
 
Legyen tagja a Nespresso Club-nak és élvezze a tagsággal járó előnyöket! Rendeljen Nespresso termékeket mobilapplikáción keresztül vagy forduljon a Nespresso egész héten és 24 órában rendelkezésre álló ügyfélszolgálatához. A megrendelt termékeket a Nespresso munkatársai egy munkanapon belül kiszállítják a megadott címre. 
 

Innováció az újrahasznosításban

 
A Nespresso kapszulák 100%-ig újrahasznosított alumíniumból készülnek, amely nemcsak tökéletesen megőrzi a kávé aromáját és frissességét, de ismételt újrahasznosítást tesz lehetővé, ezáltal pozitív hatással van a környezetre. Új megrendelés esetén a használt kapszulák elszállítása ingyenes a klub tagjai számára. A használt kapszulák a Nespresso Boutique-ban is leadhatók.
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 260 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1 l Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Méret & súly

Mélység
27,8 cm Kész!
Szélesség
13 cm Kész!
Magasság
37,2 cm Kész!
Tömeg
3,35 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NESPRESSO KRUPS Citiz XN740510 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO Krups Citiz XN740510. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO KRUPS Citiz XN740510.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ