AlzaBoxy Q1 Shop roku

KRUPS Nespresso Pixie Electric Titan XN300510

Termékkatalógus
KRUPS Nespresso Pixie Electric Titan XN300510
5,0 23 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 0,7 l űrtartalmú víztartály, kizárólag Nespresso-kávékapszulákhoz, széles kávéválaszték, fém fogantyú, alumínium oldalfalak, kompakt méret, A ++ energiahatékonysági osztály, szürke-fekete színben
Kód:  EAN3364d Termékszám:  XN3005CP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KRUPS Nespresso Pixie Electric Titan XN300510


Elegáns kávégépet szeretne, amely illik modern konyhájába vagy az irodába? Ne keresse tovább! A KRUPS Nespresso Pixie tökéletes választás, amely elegáns kinézetével és további kiváló tulajdonságaival el fogja nyerni tetszését. A készülék első pillantásra igen aprónak tűnik, de semmiképp sem kell szégyenkeznie miatta. Nem csak a stílusos design-ját fogja értékelni, hanem gyorsaságát, erejét, hatékonyságát és megfizethetőségét is. A KRUPS Nespresso Pixie 19 bar nyomású pumpájával versenybe szállhat más nagyobb méretű kávégépekkel. Az előmelegítési idő csak 25 másodperc, amely a legyorsabb Nespresso készülékké teszi.
A kompakt kialakítás és a letisztult, egyszerű színvilág modern kinézetet kölcsönöz neki. Az alumínium oldalfalak finom textúrával rendelkező fémfelülete, nem csak kellemes tapintást eredményez, hanem környezetbarát is, mivel 98 %-ban újrahasznosított kapszulákból készült. Az optimalizált vízmennyiség és a gyorsító thermo blokk garantálja az ideális eredményt és feldobja a napi kávéfogyasztás rutinját. Az állítható csészetartó tálca lehetővé teszi, hogy hosszú nyakú, karcsú poharakban is elkészíthessen különböző kávé specialitásokat.


A készülék használata rendkívül egyszerű: Csak helyezze kedvenc kapszuláját a készülékbe, válassza ki a lungo – hosszú kávé (110ml) vagy az espresso (40 ml) módot és már kész is van – a performált kapszulából a 19 báros pumpa segítségével a kávé a csészébe töltődik, majd a készülék eltávolítja a használt kapszulát a kapszulagyűjtő-tartályba. A kávéfőzés végén a készülék automatikusan kikapcsol. A kivehető víztartály 0,7 l-es, ha a vízszint túl alacsony, a jelzőfény figyelmezteti Önt erre.

Minden Nespresso kapszula pontosan meghatározott, megfelelő mennyiségű illatos, őrölt kávét tartalmaz, összetéveszthetetlen, gazdag ízvilággal. Az egyértelmű színkódok segítik, hogy azonnal felismerje kedvenc kapszuláját, mivel a különböző fajtákat és ízesítéseket színekkel jelöltük. A légmentesen zárt kapszulákban, levegővel nem érintkezik az őrlemény, így hosszú időn keresztül megőrzi frissességét. A kapszulák 100%-osan újrahasznosíthatók. Aluminíumból és fóliából készültek, ezzel megelőzve a kávé közvetlen érintkezését a fémmel.
 

NESPRESSO KÁVÉ

 

A Nespresso csak a „Specialty”-nak vagy „Gourmet”-nek nevezett legfinomabb minőségű kávét használja fel, amely a világ kávé előállításának az 1-2%-át adja. A gondosan kiválogatott kávészemek hibátlanok és ideális méretűek, állagúak és színűek. Mint a bornál, itt is önálló jellegzetes karakterrel és egyedülálló ízzel bírnak a szemek. Ezen minőségi tényezőknek köszönhetően a Nespresso kávéra Grand Cru-ként tekintenek.

A 19 fajta kávéőrleményt tartalmazó Grand Cru kávéválogatás mindenki ízlését kielégíti, a nap bármely pontján. Az összes fajta saját, egyedülálló ízvilággal rendelkezik.

Minden egyes kombinációhoz, szakembereink kutatták fel a megfelelő pörkölési módot, hogy tökéletesen kibontakozhasson a kávébabok egyedi íze és aromája. A Nespresso a "split roasting" módszert alkalmazza, amelyben a kávébabok a származásukat figyelembe véve kerülnek pörkölésre, ezáltal teljes mértékben felszínre kerülhetnek a bennük rejlő lehetőségek.

A levegővel való érintkezés során két nap alatt az őrölt kávé aromájának akár az 1/3 is elveszhet. Ennek elkerülése érdekében a Nespresso hermetikusan lezárt, alumínium kapszulát alakított ki, amely teljes mértékben elszigeteli a levegőtől az őrleményt és ezáltal segít megőrizni a megközelítőleg 900 különböző kifinomult, sérülékeny aromát.
 

NESPRESSO KLUB

 

Rendeljen egyszerűen és gyorsan kávét és kiegészítő termékeket – a nap 24 órájában, a hét minden napján - hívja fel a díjmentesen hívható 800 26 33 33 telefonszámot, vagy rendeljen online a Nespresso honlapjáról.

Rendelését PPL-en keresztül 48 órán belül kézbesíteni fogják a megadott címre, vagy a Cseh Postaszolgálat 24 órán belül kiszállítja azt. További termékek is megvásárolhatók, várakozás nélkül, a speciális Nespresso Boutique-ban.


NESPRESSO SZERVÍZ


Azonnali segítség a kávégépéhez:
  • A probléma felderítésére és megoldási javaslat nyújtására, hívja a díjmentesen hívható 800 26 33 33 telefonszámot
  • Ha szükséges, a készüléket felvesszük előre egyeztetett időpontban a megadott címen
  • Cserekészülék kölcsönzése
  • Kávégép minden részének javítása, tisztítása és ellenőrzése 7 munkanapon belül
  • Új kávéfőző kiszállítása
  • 6 hónapos javítási garancia

Műszaki adatok:

Típus:
Nagynyomású kapszulás kávégép

Kompatibilitás:
Nespresso-kávékapszulák használatához tervezve

Pumpa nyomása:
19 bar

Víztartály kapacitása:
0,7 l

További jellemzők:
Állítható csészetartó tálca
Használtkapszulagyűjtő-tartály
Kivehető víztartály
Beállítható automatikus kikapcsolás
Alacsony vízszint jelzése
2 csészeméret: lungo – hosszú kávé és espresso
Praktikus kialakítás, kábel kényelmes tárolására
Kávémennyiség automatikus beállítása
Rendkívül gyors előmelegítés (már 25 másodperc alatt)
Alumínium oldalfalak újrahasznosított kapszulákból

Használtkapszulagyűjtő-tartály kapacitása:
11-13 kapszula

Energiahatékonysági osztály:
A - 40%

Méret (Sz x Ma x Mé):
11,1 x 23,5 x 32,6 cm

Súly:
2,74 kg

Színek:
Szürke-fekete

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KRUPS Nespresso Pixie Electric Titan XN300510 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO Krups Pixie XN300510. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO KRUPS Pixie Electric Titan XN300510. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS Nespresso Pixie XN300510.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ