AlzaBoxy Q1 Shop roku

KUMPAN AS04 Gyermek bambusz fogkefe - kék

Termékkatalógus
KUMPAN AS04 Gyermek bambusz fogkefe - kék
Gyerek fogkefe - természetes fogkefe, Soft
Kód:  ZUB1215 Termékszám:  8591205717395

KUMPAN AS04 Gyermek bambusz fogkefe - kék

Szerezz be gyermekeidnek olyan fogkefét, amely könnyen kezelhető és környezetbarát. A Kumpan AS04 fogkefe természetes bambuszból készült, így használat után teljesen komposztálható, amely azt jelenti, hogy nem terheli a környezetet, mint a hagyományos műanyag fogkefék. Feje minőségű és finom Dupont sörtékkel rendelkezik, amelyek mérete és kialakítása pontosan a gyermekek szájához igazodik. A nyél hőkezelt, polírozott és természetes étkezési viasszal bevont, így a fogkefe használata teljesen biztonságos és ártalmatlan. A Kumpan AS04 természetes, gyerekeknek készült kék színű fogkefe organikus színekkel lett színezve.

A Kumpan AS04 gyermekfogkefe legfőbb jellemzői - kék

  • Környezetbarát fogkefe gyermekek számára
  • A Kumpan AS04 fogkefe természetes bambuszból készül
  • Teljesen komposztálható
  • Fej minőségi és finom Dupont sörtékkel rendelkezik
  • Hőkezelt, polírozott és ehető viasszal bevont nyél
  • Kumpan AS04 természetes gyermek fogkefe kék színben
  • Organikus színezékekkel színezve

Miért bambusz fogkefe?

Minden fogkefe nyele fenntartható, természetes, organikus és komposztálható bambuszból készül. A legjobb tisztítási és egészségügyi eredmények érdekében kiváló minőségű, színezék nélküli Dupont nylon sörtéket használunk, amelyek nem tartalmaznak BPA-t. A nyél hőkezelt, kétszeresen polírozott és a vízkárosodás elleni védelem érdekében étkezési viasszal lett bevonva. Környezetbarát zöld alternatívája a hagyományos műanyag fogkeféknek, amelyek a bolygón keletkező műanyaghulladék 1%-át teszik ki.


A moso bambusz fantasztikus ökológiai erőforrás: erős, sokoldalú, hihetetlenül gyorsan növekszik és minimális gépi munkával lehet betakarítani. Organikusan is könnyen termeszthető, és szinte semmilyen mesterséges műtrágyát nem igényel. Ezt a bambusztípust "pandabarátnak" nevezik, mivel a pandák nem eszik meg, és nem laknak azon a területen, ahol nő. Ha bambusz fogkefét választasz a régi műanyag fogkefék helyett, családod és a környezet egészségét tartod szem előtt. Újrahasznosítási utasítások: Törd le a fogkefe tisztító fejét, vagy egyszerűen húzd ki a sörtéket fogóval, és a helyi előírásoknak megfelelően műanyagként hasznosítsd újra. A "bambusz nyél" komposztálható, akárcsak a papírcsomagolás, és 100%-ban természetes módon biológiailag lebomlik.


Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Darabszám
1 db Kész!
Típus
Kézi Kész!
Sörtekeménység
Soft Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Darabszám

Darabszám
1 db Kész!

Típus

Típus
Kézi Kész!

Sörték

Sörtekeménység
Soft Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KUMPAN AS04 Gyermek bambusz fogkefe - kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KUMPAN AS04 Dětský bambusový zubní kartáček - modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KUMPAN AS04 Detská bambusová zubná kefka – modrá.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ