AD květen univerzal 0% splátky Siguro

L'ORAL PARIS Men Expert hőálló

Termékkatalógus
L'ORAL PARIS Men Expert hőálló
Kozmetikai ajándékcsomag
Kód:  VBAL557 Termékszám:  8592807327821

L'ORAL PARIS Men Expert hőálló

A jól ismert francia kozmetikai márka, a L'Oréal Paris a legfrissebb tudományos ismeretek alapján kifejlesztett leghatékonyabb termékeket kínálja, a legmagasabb minőségű alapanyagokat felhasználva. A L'ORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist Nice Cosmetics ajándékkészlet energizáló tusfürdőt és rendkívül hatékony izzadásgátlót tartalmaz szélsőséges hőmérsékleten. Nagyszerű Hydra Energetic taurinnal dúsított tusfürdő arcra, testre és hajra, azonnali stimulációra. Nagyon hatásos izzadásgátló Thermic Resist tartós maszkulin illattal küzdi a kellemetlen szagot, felszívja a kellemetlen szagot és szabályozza az izzadást. Ajándékkészlet olyan aktív férfiak számára, akik nemcsak a maximális teljesítményt akarják betölteni, hanem kellemes illatot is szereznek.

A L'ORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist főbb jellemzői

  • Vonzó ajándék szett férfiaknak, a L'ORÉAL PARIS minőségi test-kozmetikai márkával
  • Stimuláló tusfürdő ĽORÉAL PARIS Men Expert Hydra élénk fás illattal
  • Izzadásgátló LORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist akár 45 ° C hőmérsékleten is ellenáll
  • A 3in1 taurin tusfürdő azonnal energiát ad és energiát ad
  • A férfias illatú izzadásgátló szélsőséges hőmérsékleteken kiválóan működik
  • Abszorbens mikrorészecskék és a kerámia rendszer az izzadás és a szag ellen
  • Ajándékkészlet minden férfinak, aki még a maximális teljesítmény mellett is kedves illatot szeretne kapni

LORÉAL PARIS Men Expert Hydra Energy tusfürdő 300 ml

A stimuláló tusfürdő ĽORÉAL PARIS Men Expert Hydra, dúsítva taurinnal, amely egy friss illattal kombinálva új reggel kezdheti a reggelt, vagy segít visszanyerni erőt egy sportesemény után. Kellemes, energizáló fás illata illata illata és frissíti a bőrt. Ez egy 3in1 termék - tisztítja és frissíti az arcát, a testét és a haját, revitalizálja az egész test bőrét.

Hatóanyagok:
Taurin - stimuláló hatásokkal bíró energizáló alkotóelem

Tusfürdő használata:
Zuhanyozáskor vagy fürdéskor használjon tusfürdőt. Vigyen fel megfelelő mennyiségű tusfürdőt az egész test, az arc vagy akár a haj bőrére, és óvatosan, körkörös mozdulatokkal habosítsa. Mosás után alaposan öblítse le meleg vízzel.

LORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist izzadásgátló 150 ml

A persORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist izzadásgátlóval nem fogja elvonni a szélsőséges hőmérsékletektől vagy a nehéz terhektől. Az egyedülálló összetétel akár 45 ° C-ig képes ellenállni, és teljes védelmet nyújt az izzadtságtól és szagoktól. A spray-ben lévő Thermic Resist izzadásgátló hatására ellenőrzés alatt marad az izzadás, és csak a férfias erő és a varázslat sugárzik. A friss, tartós illat és a rendkívül hatásos formula teszi a LORÉAL izzadásgátlót tökéletes társává az edzőteremben, túrákhoz és állásinterjúkhoz.

Hatóanyagok:
Felszívódó mikrorészecskék - felszívják a nedvességet
Kerámia rendszer - olyan technológia, amely a terméket szélsőséges hőmérsékleten is képes működni

Izzadásgátló használata:
Vigyen fel tiszta, száraz bőr aljára 15 cm-re. Minden használat előtt alaposan rázza fel.

Összetétel

Tusfürdő:
Aqua / víz, nátrium-lauret-szulfát, glicerin, nátrium-klorid, kókusz-betain, parfüm / illatanyag, PPG-5-Ceteth-20, CI 19140 / yellow 5, CI 16035 / red 40, nátrium-benzoát, nátrium-hidroxid, szalicilsav, Polikvaternium-7, Limonén, Linalool, Benzil-szalicilát, Benzil-alkohol, Pentilénglikol, Mentha Piperita kivonat, Borsmenta kivonat, Alfa-izometil-ion, Citromsav, Taurin.

izzadásgátló:
Izobután, Aqua / víz, dimetikon, alumínium-klórhidrát, parfum / illat, fonoxi-etanol, dimetikonol, limonén, linalool, perlit, disteardimonium-hektorit, citrál, Lauril-peg-9 polidimetil-sziloxi-etil, dimetikon, kumarin,

Csomag tartalma:
LORÉAL PARIS Men Expert Hydra Energy tusfürdő 300 ml
LORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist izzadásgátló 150 ml

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: L'ORAL PARIS Men Expert hőálló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si L'ORÉAL PARIS Men Expert Thermic Resist.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ