AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive

Termékkatalógus
L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive
5 1 értékelés
Kozmetikai szett
Kód:  VBAL550 Termékszám:  8592807328903
L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive Megszűnt

L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive

A jól ismert francia kozmetikai márka, a L'Oréal Paris a legfrissebb tudományos ismeretek alapján kifejlesztett leghatékonyabb termékeket kínálja, a legmagasabb minőségű alapanyagokat felhasználva. A L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive Nice kozmetikai ajándékkészlet minőségi borotvahabot, borotválkozás utáni és férfi izzadásgátlót tartalmaz - az érzékeny bőrre alkalmas termékek. Az izzadásgátló Shirt Protect hatékony technológiával van felszerelve, amely nemcsak izzadás, hanem ruházat foltok ellen is működik. A Hydra Sensitive hab finom állaga kellemesebb borotválkozást kínál, míg az érzékeny bőrre kifejlesztett nagy Hydra Sensitive borotválkozás után a bőr nyugtató és frissítő megjelenést kölcsönöz. A L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive ajándékkészletet minden olyan férfinak kifejlesztették, akik nem csak a kellemes illatot akarják elérni, hanem a borotválkozási folyamat lehető legkellemesebbé tételét is.

A L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Vonzó ajándék szett férfiaknak, a L'ORÉAL PARIS kozmetikai márkanévvel
  • LORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive borotvahab a kellemes borotválkozáshoz
  • L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive borotválkozás utáni krém
  • Izzadásgátló LORÉAL PARIS férfi szakvédő ing
  • A borotválkozási termékek megnyugtatják, hidratálják, illatot és frissességet adnak a férfiaknak
  • Az izzadásgátló hatású az izzadás és a szagok ellen akár 48 órán keresztül, miközben megakadályozza a ruházat foltjait
  • Ajándékkészlet minden olyan ember számára, akik szeretnének kellemesen illatosítani és tovább borotválkozni

Men Expert Hydra Sensitive borotvahab 200 ml

Luxus férfi borotváló hab A LOREAL Men Expert Hydra Sensitive borotvahab kifejezetten az érzékeny férfi bőr kezelésére készült. Egyedi aloe vera kivonatokat tartalmaz, amelyek nyugtató hatásúak, és biztosítják a sima borotválkozást, irritáció és vágások nélkül. A habot a könnyű borotválkozáshoz tervezték. A szakáll lágyul, hatékonyan felkészítve őket a sima és kellemes borotválkozásra. A hab védőfóliát hoz létre a bőrön, amely megóvja az irritációtól és a kis sebek képződésétől, miközben hidratálja a bőrt. Hypoallergén összetétel érzékeny bőrre, dermatológiailag tesztelt.

Hatóanyagok:
Aktív védelmi rendszer - segít erősíteni a bőr természetes védekező képességét és az irritációval szembeni ellenállást
Aloe vera - kivonatok megnyugtatják a bőrt

Borotvahab használata:
Nedvesítse meg a szakállát meleg vízzel, ossza meg a habot egyenletesen az arcán az ujjaival és a szakáll borotválásával. Ezután alaposan öblítse le arcát vízzel. Kerülje a szem környékét; Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni.

L'ORÉAL PARIS Men Expert hidraérzékeny borotválkozás utáni 100 ml

A L'Oréal Paris Men Expert Hydra Sensitive borotválkozás utáni testápolója megakadályozza a bőr kiszáradását, frissességét és vitalitását adja. Ezenkívül a borotválkozás utáni megnyugtatja a bőrt és megakadályozza az irritációt. A borotválkozás utáni frissítés csökkenti a vörösséget és finoman megtisztítja. Összetételének köszönhetően nem ég és alkalmas az érzékeny férfi bőrre, amely használat után hidratált, puha és friss lesz.

Hatóanyagok:
Alantoin - lágyítja és regenerálja a bőrt
Borsmenta kivonat - Hűvös frissességet biztosít a bőrnek
Glicerin - hidratálja a bőrt és megakadályozza annak kiszáradását

Borotválkozás utáni használat:
Öntse a borotválkozás utáni tenyért és borotválkozás után azonnal érintse meg a bőrt. Kerülje a szem területét

LORÉAL PARIS férfiak ing védő izzadásgátló 150 ml

Megszabaduljon az izzadásgátló használat után a ruházat csúnya foltától. A LORÉAL PARIS férfi szakmai ing tökéletes védelmet nyújt ruháinak a sérülésektől. Az izzadásgátló formula 48 órán át védelmet nyújt az izzadtságtól és a szagoktól, és megakadályozza az összes típusú foltot. Az izzadás vagy a fehér foltok sárga foltjai nem használhatók izzadásgátló használata után, amely elpusztítaná ruháit. Kényeztesse magát nem csak friss érzéssel, hanem zavartalan tökéletes megjelenésével is.

Izzadásgátló használata:
Vigye fel a tiszta, száraz hónalj bőrére.

Összetétel

Borotvahab:
Aqua / víz, polibutén, paraffin, kálium-cetil-foszfát, Cera Alba / Méhviasz, Copernicia Cerifera Cera / Carnauba Wax, Steareth-2, Cetil-alkohol, Alkohol-denat, Fenoxi-etanol, Hidroxi-etil-cellulóz, Acacia Szenetil-Szenilén-Szenolidum, Pantol-Szenil-Szenolidum , Caprylyl Glycol, hidrogénezett jojobaolaj, hidrogénezett pálmaolaj, 2-oleamido-1,3-oktadekanediol, dinátrium-EDTA, BHT, Rosa Canina gyümölcsolaj, pentaeritritil-tetra-di-T-butil-hidroxi-hidrokinnát, propilén-glikol, (FIL B2105), (FIL B2105), (FIL B2105) 1)

Borotválkozás utáni víz:
 

izzadásgátló:
Izobután, Aqua / víz, dimetikon, alumínium-klórhidrát, parfum / illat, tokoferol, fenoxi-etanol, dimetikonol, limonén, linalool, tetra-nátrium, glutamát-diacetát, citronellol, citrál, Lauril-PEG-9 polidimetil-sziloxi-etil-dimetikon, kumarin,

Csomag tartalma:
Men Expert Hydra Sensitive borotvahab 200 ml
L'ORÉAL PARIS Men Expert hidraérzékeny borotválkozás utáni 100 ml
LORÉAL PARIS férfiak ing védő izzadásgátló 150 ml

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si L'ORÉAL PARIS Men Expert Hydra Sensitive.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ