30 dnů na vrácení 0% splátky Siguro

LACALUT Dent fogsorragasztó 40 g

Termékkatalógus
LACALUT Dent fogsorragasztó 40 g
5 1 értékelés
Krém -
Kód:  ZUB566 Termékszám:  4010439201547

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LACALUT Dent fogsorragasztó 40 g

A Lacalut Dent műfogsorrögzítő krémben 100%-ban megbízhatsz. Gyorsan és megbízhatóan rögzíti a műfogsort nap közben. Száraz és nedves műfogsoron is jól tart, és nem változtatja meg a harapás magasságát. Tehát nem kell attól félned, hogy ételmaradék kerül a fogsor alá. Maradj magabiztos estig, és élvezz minden társaságban eltöltött pillanatot, vagy éppen a nyugalomban és kényelemben eltöltött napot otthon. Ezen kívül a krém kellemes menta ízű és védi a nyálkahártyát és az ínyt. A krém csak műfogsorhoz használható és egészséges, sértetlen nyálkahártyán használható.

A 40 g-os Lacalut Dent műfogsorrögzítő krém fő jellemzői

  • A műfogsorrögzítő krém gyorsan és megbízhatóan rögzíti a műfogsort nap közben
  • A krém száraz és nedves műfogsoron is használható, és nem változtatja meg a harapás magasságát
  • A krém kellemes menta ízű
  • A Lacalut Dent krém védi a nyálkahártyát és az ínyt
  • A csomagolás tömege 40 g
  • A krémet csak műfogsorhoz használd

Használati útmutató:
Tisztítsd meg a műfogsort és vidd fel rendszeres időközönként a Lacalut műfogsorrögzítő krémet (nedves protézisre is használható). A krémet a felső/alsó fogsor mélyedéseiben kell alkalmazni. Ezután illeszd a helyére a műfogsort, és néhány másodpercig erősen szorítsd össze az állkapcsodat. Várj kb. 5 percet evés előtt. Az adagolás egyedileg választható. Használat után gondosan zárd vissza a tubust. Ne használd a krémet, ha érzékeny vagy valamely összetevőre.

Összetétel:
Mixed Sodium/Calcium Salts of Polymethylvinylether/Maleic Anhydride, Paraffinum Liquidum, Cellulose Gum, Petrolatum, Silica, Aroma, Propylparaben, Methylparaben, C.I. 147 20

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LACALUT Dent fogsorragasztó 40 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LACALUT Dent fixační krém 40 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LACALUT Dent fixačný krém 40 g.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ